Лайм

Навіщо злити людей: Ксенія Мішина похизувалася відпочинком на курорті і отримала хейт

Користувачі мережі висловили свою думку після побаченого

Акторка Ксенія Мішина відправилася на відпочинок до теплих країн, звідки продовжує демонструвати свою фігуру у купальниках. Надто відвертий контент, який зірка не соромиться виставляти у період повномасштабної війни, не на жарт розізлив українців.

Під одним із останніх постів знаменитості, де вона позує у бікіні біля басейну, користувачі мережі висловили свою думку. Більшість коментарів – негативні. Люди пишуть, що наразі не на часі вихвалятися відпочинком та оголеними тілом, оскільки є набагато серйозніші та важливіші моменти, про які слід думати в першу чергу.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Навіщо злити людей,одні на крутих курортах відпочивають, а інші в окопах таких... захищають. Краще б виставили відео, де ви ЗСУ пікап подарували чи задонатили. Соромно за таких, як ви", "А можна ще штук двадцять таких відео та фото, бо ми вас погано роздивилися з усіх боків? Хоча це дуже добре відкрило вашу сутність…", "Соромно за українців, які поїхали і зовсім забули, що вдома війна…".

Читайте також: Жіночність може змінюватись: після хвилі хейту Мішина висловилася про сучасні стереотипи.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Щось ви в час війни розійшлися не на жарт, Ксеніє", "Тіло, як у Квіткової зробила, відео біля басейну, як у неї теж є. От тільки чому не Мальдіви? Все ж, як у Даші?", "От чесно, дивлюсь і не заздрю ні Вашій фігурі, ні пальмам! Хоча я вже рік не маю роботи, живу під обстрілами, але маю родину - чоловіка, дітей. Ось чим треба пишатись!".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"А чим насолоджуватися Ксенія? Війною? Тим що багато українських людей не можуть собі це дозволити, бо війна і розруха в країні?! Люди лишаються домівок, рідних, роботи всього що їм було дороге. А ви так "борзо" відповідаєте своїм підписникам: "дивіться лохи, і заздріть", "Аморально постійно виставляти наге тіло на показ. Низько, дешево, ГРІШНО! Соромно за вас!".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Ксенія будьте скромнішими і не буде хейту. Але якщо вам все одно, вихваляйтеся і далі своїм скелетом", "А що там війна? Лиш би фігура та себе тішити", "Раніше дуже захоплювалася цією акторкою. (Та й багатьма артистами та акторами). Зараз же, дійсно, виставляють свої тіла на показ, а ще мама!", "На курорти їздять, ніби дійсно війна закінчилася! А так плакали спочатку...".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина - українська акторка театру і кіно, яка народилася та виросла у Севастополі. Стала головною героїнею романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Згодом пара оголосила про розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита