Лайм

Григорій Решетнік відповів на критику через виїзд за кордон і фото відпочинку в Італії

Ведучий відреагував на хейт у мережі

Григорій Решетнік з дружиною Христиною вирушив до Італії. Подружжя показали кілька романтичних кадрів з Риму, чим розгнівали українців. Пару розкритикували за недоречні фото під час війни та накинулися на ведучого через виїзд за кордон. Шоумен не став мовчати і відповів хейтерам на їхні закиди.

На особистій сторінці в Instagram телеведучий написав допис, в якому пояснив, навіщо розмістив у соцмережі знімки з подорожі. Решетнік сказав, що він свідомо не хоче ховатися і продовжує жити відкритим життям.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Щодо виїзду за кордон, то Григорій не порушив закон. Законодавство України дозволяє залишати країну чоловікам, які мають троє або більше дітей до 18 років.

"Перетинаю кордон я абсолютно за законом, оскільки я багатодітний батько (український закон на сьогодні це дозволяє), нічого не порушуючи та ні з ким наперед не домовляючись, - пояснив телеведучий. - Я не політик і держслужбовець, який має ховатися та виправдовуватися, звідки гроші та яка мета візиту. Я чесно заробляю та дуже відповідально ставлюсь до сплати податків, наповнення державного бюджету".

Решетнік нагадав, що з початку повномасштабного вторгнення РФ його родина перебуває в Україні, а сини ходять до української школи.

Читайте також: Сонні і голодні: Христина Решетнік показала, як ховається із синами в укритті.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Григорій додав, що раніше він з дружиною та дітьми подорожував кожні три місяці, і його сини вже півтора роки не були на морі. Але під час війни вони з дружиною відмовилися від пляжних відпочинків, бо вважають їх недоречними. Ця поїздка до Італії – робоча.

"Так, я популярний і затребуваний ведучий і наставник (у народі коуч) – люди цінують мої професійні здібності, потребують моїх порад, настанов, і фізичної присутності. А моя дружина, хто ще не знає, мій директор-адміністратор-продюсер-перекладач – ми працюємо разом і вона мені дуже допомагає", - сказав Решетнік.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

До того ж, за словами шоумена, його родина регулярно допомагає українським військовим і робить це не завжди публічно.

"Вони телефонують, пишуть зі словами вдячності і радіють, що я маю роботу у такий непростий час, а отже зможу допомогти їм. Також ми сміливо воюємо на інформаційному фронті, відстоюючи українську позицію, не боячись ризиків блокування соцмереж, тощо… Бо весь світ має знати правду і крапка", - сказав він.

"Я навіть близько не герой, бо героїчні хлопці та дівчата зараз на передовій, а їхні рідні та близькі ще більші герої - вклоняюсь і захоплююсь вами! І ви знаєте, я щасливий, що можу собі дозволити жити відкритим життям, адже працюю над цим щодня, для мене це важливо та цінно!" - резюмував Решетнік.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Тим часом Даша Квіткова влаштувала звабливу фотосесію в купальнику на пляжі у Майамі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації