Лайм

Даша Квіткова влаштувала звабливу фотосесію в купальнику на пляжі в Маямі

Блогерка похвалилася фігурою, над якою старанно працює у спортзалі

Даша Квіткова, яка перебуває на етапі розлучення з Нікітою Добриніним, вирушила на закордонний курорт. Для відпочинку колишня обраниця телеведучого обрала Маямі (США), куди вона полетіла без маленького сина.

В Instagram блогерка публікує пляжні фото, де демонструє свою підтягнуту фігуру. На серії кадрів біля пальм Даша позує у чорному бікіні, приймаючи різні спокусливі пози.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Я на острові, брудно танцюю під сонцем, так близько до неба, але так далеко від усіх. Так, у мене є скарби, зариті під піском, але я все ще бажаю кохання, якого в мене немає", - поетично підписала фото Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Раз і назавжди: Даша Квіткова розповіла про загадкову каблучку на підмізинному пальці.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Наступна добірка була не менш спокусливою. У кадрі Даша зображена у чорному монокіні, яке відкриває татуювання у пікантому місці – маленьку троянду, яку Квіткова зробила після зйомок у шоу "Холостяк". Пляжний образ блогерка доповнила золотими аксесуарами - підвіскою та мінімалістичними сережками.

Фото: instagram.com/kvittkova

Кадри з кожної фотозйомки зібрали близько 100 тисяч лайків та масу захоплених коментарів.

"Рай для очей, а не жінка", "Яка ж ви неймовірна", "Дуже красива", "Кадри вогонь", "Ну, наскільки ж ви красива", "Вогонь", "Королева", "Неймовірна", "Шикарна! Дівчина ходяча мотивація", "Ну ви якась із кожним днем, все краще", - пишуть підписники Квіткової.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на шоу "Холостяк" у 2019 році. У травні 2020 року пара зіграла весілля, а в липні 2021-го подружжя стало батьками сина Лева. У січні 2023-го блогерка та телеведучий оголосили про розлучення.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Нещодавно Даша разом із сином з'їхала з спільного дому з Нікітою Добриніним. Нині блогерка з дитиною живуть у орендованій квартирі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео