Лайм

Соліст Metallica Джеймс Гетфілд відвідав поранених українських бійців у лікарні: фото

Рокер не вперше підтримує Україну

Багато світових знаменитостей підтримують Україну під час війни з Росією. Раніше гурт Imagine Dragons зняв кліп у звільненому від окупантів селі Миколаївської області, а тепер гідним вчинком відзначився Джеймс Гетфілд - соліст легендарної Metallica.

Музикант відвідав українських військових, які проходять лікування та реабілітацію у лікарні Колорадо Vail Health Hospital. Про це розповіла у Facebook Келлі Роріг із Limbs for Liberty - організації, що допомагає українським захисникам, які втратили кінцівки на війні.

Фото: LIMBS FOR LIBERTY- HELPING UKRAINE

Роріг випадково помітила Гетфілда на парковці біля лікарні. Жінка запропонувала йому відвідати українського солдата Романа Денисюка, який напередодні впав з інвалідного візка та отримав ще одну важку травму. Хетфілд погодився, і після зустрічі з Денисюком відвідав іншого українського пацієнта, Ігоря Войного. Він побажав чоловікам удачі та якнайшвидшого одужання.

Читайте також: Легендарні рокери Metallica зібрали значну суму для України.

Фото: LIMBS FOR LIBERTY- HELPING UKRAINE

Денисюк та Войний виявились шанувальниками Metallica, тому несподіваний візит рокера їх дуже подарував. Сам Гетфілд також не залишився байдужим до знайомства з українцями. Після зустрічі із захисниками він залишив на машині Роріг записку: "Ви зробили мій день".

"Це було несподівано, - прокоментував зустріч зі знаменитістю Ігор Войний. - Я навіть не повірив спочатку, що це він. Це була дуже коротка, але дуже тепла зустріч. Було б непогано зустрітися з ним біля багаття і випити, а не в лікарні".

Раніше Марк Геммілл підтримав Україну та показав унікальну вишиванку, присвячену "Зоряним війнам".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа