Лайм

Марк Гемілл підтримав Україну і показав унікальну вишиванку, присвячену "Зоряним війнам"

Таких сорочок у світі лише дві

Американський актор Марк Гемілл, який зіграв Люка Скайуокера у "Зоряних війнах", підтримує нашу країну в російсько-українській війні. Раніше він допомагав армії оригінальним збором коштів, а цього разу з’явився в унікальній вишиванці та закликав людей взяти участь у новому благодійному розіграші.

Чоловік позував в сорочці, отриманій в подарунок від представників фандрейзингової платформи United24, а також майстрів відомого українського бренду ETNODIM. Таких вишиванок у світі лише дві. Одна – у актора, а іншу купити неможливо, проте можна стати її власником завдяки донатам. Публікація з відповідною інформацією з’явилася на сторінці зірки у Twitter.

Фото: twitter.com/MarkHamill

Вишиванка світлого сірого відтінку з білим орнаментом називається "Прометей". На сорочці можна розгледіти не тільки класичні геометричні візерунки, а й вишиті джедайські мечі, які "нагадуватимуть, що сила завжди перебуває із власником унікальної сорочки".

"Ця зроблена на замовлення вишиванка з вишитими джедайськими мечами – подарунок від United24. Їх лише дві! Бажаєте отримати шанс виграти другу? Просто пожертвуйте $24 або більше на відновлення школи в селі Бузова, Україна. Давайте зробимо це разом!" – зазначається у пості чоловіка.

Читайте на тему: Зірка Голлівуду Ітан Гоук захопився мужністю, честю і силою українців: відео.

Нагадаємо, Марк Гемілл став амбасадором платформи UNITED24 і продовжує активно допомагати Україні у боротьбі з ворогом. Раніше він вже збирав гроші для нашої країни за допомогою оригінального аукціону. Знаменитість підписав обмежену кількість постерів "Зоряних війн", а всі виручені кошти перевів на потреби держави.

Також актор став голосом англійської версії програми "Повітряна тривога" та озвучив п'ять типів небезпеки: ракетний удар, обстріл, вуличні бої, радіаційну та хімічну загрози.

Фото: Getty Images

Крім цього, чоловік зателефонував по відео українським захисникам та подякував їм за сміливу боротьбу та мужність. Він запевнив, що світ допомагатиме Україні стільки, скільки це буде необхідно.

"Це просто не те, чим я займаюся. Але я радий зробити це, щоб підтримати Україну, чия боротьба з Росією - ніщо інше, як натхнення", - коментував Гемілл свою позицію стосовно нашої країни.

Марк Гемілл - 71-річний американський актор. Його найвідоміша роль - джедай Люк Скайвокер в кіноепопеї "Зоряні війни". Після цих фільмів чоловік успішно працював на Бродвеї, займався озвученням мультфільмів та відеоігор, а також створенням коміксів. Зокрема, широко відомий тим, що озвучував Джокера в мультсеріалах та іграх про Бетмена у період з 1992 по 2011 роки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування