Лайм

Куди зникла "Міс Україна Всесвіт" Інна Цимбалюк, одружена з російським олігархом

Що відомо про життя української моделі та її позицію

Поки "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко активно займається волонтерством та збирає кошти для ЗСУ, її колега з конкурсу краси Інна Цимбалюк живе так, ніби ніякої війни в її рідній країні немає. Після початку російського вторгнення модель зникла з публічного простору і не підтримує Україну.

Фото: instagram.com.

Інна Цимбалюк родом із Чернівців. Її модельна кар'єра розпочалася у 13 років із випадкової фотосесії, яку зробив київський журналіст. Інна - учасниця багатьох конкурсів краси: "Міс Західна Україна-1998", "Панна Західна Україна-2001", "Королева Києва-2003" та багатьох інших. Однак справжня слава до неї як моделі прийшла лише у 2006 році з перемогою на конкурсі "Міс Україна Всесвіт".

Після перемоги у конкурсі Цимбалюк вирушила до Лос-Анджелеса боротися за звання "Міс Всесвіт". Представниці України не вдалося посісти перше місце, але вона увійшла до 20-ки фіналісток.

Фото: instagram.com.

Також Інна відома українським глядачам як телеведуча. Вона працювала в шоу "Танцюю для тебе" каналу "1+1", була співведучою Савіка Шустера у проекті "Третій тайм", вела "Погоду" на "Інтері" та працювала на ICTV у програмі "Зірковий патруль". У 2012 році Цимбалюк була ведучою проекту "Королева балу" разом із Тео Деканом та Євгеном Калкатовим на телеканалі ТЕТ.

Читайте також: Виїхав з України за два дні до вторгнення: куди зник відомий телеведучий Борис Бурда.

Фото: facebook.com/inna.tsymbaliuk.1

Українка пробувала себе у ролі акторки. Дебют у кіно розпочався зі зйомок у серіалі "Серцю не накажеш". Після чого було ще кілька епізодичних та головних ролей.

Понад десять років Інна заміжня за старшим на 19 років російським олігархом Ігорем Пестриковим, з яким її познайомив співак-путініст Олександр Буйнов. Бізнесмен із РФ звинувачувався в розкраданні мільйонів і був фігурантом справ про збройні напади.

Деякий час Цимбалюк жила на три країни – Росія, Україна та Франція. Пізніше стало відомо, що модель переїхала до Парижа, а 2015-го Інна народила дочку в Москві.

Фото: facebook.com/inna.tsymbaliuk.1

Українка вже кілька років не приїжджала на батьківщину, а після 24 лютого 2022 року лише раз згадала про Україну. У соцмережах модель українською написала, що молиться за рідну країну і на цьому її підтримка припинилася. Далі Цимбалюк продовжила вести блог російською і жодного разу не згадала війну. Наразі на сторінці українки немає жодної публікації.

Фото: facebook.com/inna.tsymbaliuk.1

Раніше ми розповідали, де зараз телеведуча Жанна Бадоєва і чому мовчить про війну.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття