Лайм

Співає про Бориспіль в Росії: де зараз співачка Йолка, яка мовчить про війну в Україні

Що відомо про артистку-зрадницю

Єлизавета Іванців, більш відома публіці як Йолка, народилася та виросла в Ужгороді. Співачка, яка була суддею українського "Х-Фактора" і завоювала любов глядачів, обрала мовчазну позицію щодо повномасштабного вторгнення РФ. Де зараз артистка і чому мовчить про війну в Україні – далі у матеріалі theLime.

Співачка Йолка Фото: instagram.com/elkasinger_fan

40-річна Йолка родом із Закарпатської області. Перші музичні кроки співачка зробила у складі ужгородського гурту B&B, проте вона завжди мріяла про кар'єру в Москві. У 2004 році Єлизавета переїхала до Росії, де й стала займатися творчістю.

При цьому артистка продовжувала гастролювати в Україні, а з 2010 до 2012 року виступала суддею вокального шоу "X-Фактор". Мало хто пам'ятає, але саме Йолка дала квиток у життя ще тоді нікому невідомому співакові Дмитру Монатику.

Читайте також: Останній пацифіст пішов захищати Україну: куди зник Мирослав Кувалдін із гурту "The ВЙО".

Йолка у складі журі "Х-Фактору" Фото: YouTube

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну Йолка виступила в Києві, а у квітні 2022 року заспівала для росіян у Сочі. На концерті в РФ співачка не посоромилася виконати свою пісню "Прованс" про аеропорт Бориспіль.

Йолка дала концерт в Киеві 15 лютого 2022 рокуФото: instagram.com/zoia.iz

Сьогодні співачка, попри війну в рідній країні, продовжує жити та виступати в Росії. Йолка має під Москвою великий триповерховий будинок на 500 квадратних метрів. На території – оглядовий майданчик, басейн, тренажерний зал та музична студія.

Громадянська позиція

Ще з 2014 року, коли Росія анексувала Крим та захопила Донбас, Йолка перестала говорити про Україну в інтерв'ю. Співачка не згадувала українське коріння і просила інтерв'юерів не ставити їй питання про війну.

Зірка обрала боягузливу позицію Фото: instagram.com/elkasinger_fan

До повномасштабного вторгнення Йолка зустрічалася в Києві зі Славою Дьоміним, який хотів взяти у співачки інтерв'ю.

"Вона мені розповідала, що дуже любить, просто обожнює Україну, - згадав ведучий у своїй програмі "Слава ПРО". - Я пам'ятаю, як ми стояли з Лізою на балконі та обговорювали наше інтерв'ю, яке ми так і не записали, і Йолка дуже просила не ставити їй незручні питання щодо Росії та України. Після цього я вирішив не записувати це інтерв'ю".

Після 24 лютого 2022 року Йолка жодного разу не висловилася щодо війни в Україні та не засудила країну-агресорку Росію. Співачка, мама якої живе в Ужгороді, підтримує криваву політику Путіна та вбивства українців, адже мовчання – це також знак згоди.

Читайте також: Більше не українка: де зараз Жанна Бадоєва та чому мовчить про війну.

Йолка мовчить про війну в Україні Фото: instagram.com/elkasinger_fan

Раніше ми розповідали про те, куди зник Дан Балан, який до війни працював в Україні та мав екранний роман із Тіною Кароль.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці