Лайм

Олена Зеленська у смугастому костюмі і модних лоферах побувала у Борисполі: фото

Перша леді обрала стильний образ

Перша леді України продовжує реалізовувати свою ініціативу щодо створення корисного шкільного харчування, яку вона розпочала ще до початку повномасштабної війни. Минулого місяця Олена Зеленська відкрила у Бучі будівництво першої в Україні фабрики-кухні, а тепер відвідала курси підвищення кваліфікації кухарів у Борисполі.

Напередодні у Бориспільському професійному ліцеї відбувся етап теоретично-практичного курсу "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування" для працівників харчоблоків закладів загальної середньої освіти Київської області. У ньому взяли участь 21 кухар та шкільні медсестри. Олена Зеленська завітала до навчального закладу, щоби познайомитися з "агентами змін" реформи шкільного харчування.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Хто такі "агенти змін"? Такі ж люди, які просто знають все про корисне харчування для дітей та вміють більше і можуть передати ці знання та вміння далі – для загального розвитку та успіху", - пояснила перша леді у своєму Telegram-каналі.

Зеленська додала, що з грудня до травня у Борисполі пройшли навчання 500 осіб: кухарі, медичні сестри з дієтичного харчування, відповідальні за організацію харчування у школах. Зокрема, пройшли навчання працівники харчоблоків 58 опорних навчальних закладів.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте також: Олена Зеленська у смугастому костюмі зустрілася з лауреаткою Нобелівської премії миру: фото.

"Попри війну наші діти вчаться, тож необхідно забезпечити для цього всі умови. Якісне харчування – чи не головна з них, бо, як уже неодноразово казала, – напряму впливає на те, як засвоюються знання. Та і взагалі, наші діти проходять такі страшні воєнні випробування, що дати їм тепер усе найкраще – наш обов’язок. Тож давайте станемо для них агентами добрих змін на всіх наших напрямках", - наголосила дружина Володимира Зеленського.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Для робочої зустрічі Олена Зеленська обрала стильний діловий ансамбль. Вона з'явилася на публіці в костюмі кольору "мокрий асфальт" у тонку сіру смужку, що складається з широких штанів та подовженого піджака. Образ перша леді доповнила скромною білою блузою, шовковою кишеньковою хустинкою-паше та лоферами на масивній підошві - найтрендовішим взуттям 2023 року.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Нещодавно Олена Зеленська за присутності королеви Нідерландів запустила україномовний аудіогід в амстердамському Rijksmuseum.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші