Лайм

Співачка Сіа вперше зізналася, що має аутистичний розлад

Про свій діагноз зірка дізналася не так давно

Відома австралійська виконавиця Сіа (Sia) зізналася, що має розлад розвитку нервової системи. В рамках шоу Rob Has a Podcast вона розповіла, що страждає на аутизм.

47-річна співачка пояснила, що не одразу дізналася про свій діагноз, навпаки, навіть досить пізно. Коли саме це сталося та при яких обставинах, вона уточнювати не стала. Сіа лише наголосила, що 45 років свого життя відчувала себе не такою, як всі інші.

Фото: Getty Images

"Я перебуваю в спектрі, я відновлююся і все таке. Багато всього відбувається. Протягом 45 років я думала, що наче маю постійно носити свій "костюм звичайної людини". І лише останні два роки я стала повністю, повністю собою", - поділилася артистка.

Читайте на тему: Ходила вулицями оголеною: акторку Аманду Байнс ушпиталили до психіатричної лікарні.

"Перебуваючи на стадії відновлення, а також знаючи про те, який неврологічний розлад у вас може бути чи ні… Ну, я вважаю, що одна з найкращих речей у такій ситуації полягає в тому, що ніхто і ніколи не зможе пізнати вас і полюбити по-справжньому, адже ви сповнені таємниць", - продовжила розповідати Сіа.

Також знаменитість зізналася, що раніше зверталася за допомогою до фахівців через зловживання психоактивними речовинами: "Коли ми сидимо в кімнаті, яка повна незнайомців, і розповідаємо їм наші найглибші, найганебніші таємниці, і всі сміються разом з нами, і ми вперше в житті не почуваємося шматками сміття. Ми вперше відчуваємо себе почутими та побаченими - такими, якими ми є насправді. І лише тоді ми можемо почати виходити у світ як звичайні люди".

Фото: Getty Images

За даними Національного інституту здоров’я, аутистичний розлад може впливати на те, як люди взаємодіють з іншими, поводяться, спілкуються та навчаються. Зазвичай його діагностують у дітей у віці від двох до чотирьох років.

Нагадаємо, Сіа Кейт Ізабель Ферлер - австралійська співачка й авторка пісень у стилі емоційний джаз і поп, а також акторка. Перший її альбом вийшов ще 1997 року, але тільки "Some People Have Real Problems" 2008 року здобув успіх. 2010 року Сіа отримала шість номінацій на "ARIA Music Awards" і перемогла в номінаціях "Найкращий незалежний альбом", "Найкращий попальбом" та "Найкраще відео". А 2014 року отримала чотири номінації на Grammy: "Запис року", "Пісня року", "Найкраще попсоло виконання", "Музичне відео року" Chandelier.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів