Лайм

Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім'я на БПЛА

Зірка виклала пост на цю тему

30 травня безпілотники атакували Москву, і на одному зі збитих БПЛА можна побачити так зване "вітання" від співачки Ані Лорак, яка понад рік мовчить про війну в Україні та продовжує заробляти криваві рублі. Фото з відповідним написом на дроні вже з’явилося у мережі.

Знімок, на якому видніється наліпка "Фонд помсти Ані Лорак", став темою бурхливого обговорення. Не оминула увагою цей інцидент і телеведуча Катерина Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

На своїй сторінці в Instagram знаменитість також опублікувала вірусну світлину та поділилася своїми думками стосовно неї. Осадча наголосила, що людям слід бути пильними у споживанні щоденної інформації, оскільки інформаційна війна все ще триває.

"Фонд помсти Ані Лорак. Якщо це не фото-фейк, то це смішно… Але… (На фото дрон збитий сьогодні під Москвою). Нова війна це і інформаційні баталії. Варіанти, навіщо і кому це потрібно:

  • "покращити" життя зрадниці на чужині
  • відбілити зрадницю в очах українців, хтось да поведеться.

Свої особисті висновки про український артистів зрадників всі зробити давно, але, як показує практика, можна і в ситуації зради перевзуватися і переконувати людей в зворотному. Тому - будьте пильні в споживанні інформації. Бережемо себе, близький, віримо в ЗСУ і ППО", - висловилася з цього приводу ведуча.

Читайте на тему: Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України.

Пост з безпілотником також підхопили українці. Вони жартома "подякували" фонду артистки-зрадниці. На додачу "вдячні" користувачі мережі розхвалили й інших путіністів – Філіпа Кіркорова, Таїсію Повалій та навіть Олега Царьова.

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Окрім того, кадр вже підхопили російські пропагандисти, які повірили в його достовірність.

Нагадаємо, колишня українка Ані Лорак не вперше стала героїнею мемів, адже раніше в Росії її почали звинувачувати, що вона нібито фінансово допомагає ЗСУ. Активісти не стали це заперечувати, а навпаки – почали висловлювати "слова подяки" виконавиці за отримані кошти. Після цього уродженці Буковини стало не так спокійно жити в РФ. Концерти Лорак почали скасовувати. Нині вона продовжує виправдовуватися на рахунок того, що нікому не допомагала.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми