Лайм

На шоу "Голос країни" назвали ім’я другого тренера: хто стане конкурентом Юлії Саніної

Розкрито ще одну інтригу 13 сезону

Телеканал "1+1" готує до показу шоу "Голос країни-13", яке вийде в ефір попри війну. Організатори вокального проекту потроху починають розкривати деталі нового сезону, зокрема, називати імена зіркових наставників. Першим тренером стала Юлія Саніна, а тепер стало відомо, хто складе конкуренцію фронтвумен гурту The Hardkiss.

На сторінці шоу в Instagram повідомили, що другим тренером 13-го сезону "Голосу країни" став Артем Пивоваров. Український співак сяде у червоне крісло та стане наставником однієї з вокальних команд.

Фото: instagram.com/pivovarovmusic

"Я буду шукати неординарних, енергійних, зухвалих та шалених сміливців, які будуть наполегливо працювати задля розвитку нашої музичної індустрії та культурного фронту. Це буде дійсно дивовижно, адже я маю великий досвід співпраці не тільки з мастодонтами нашої музичної індустрії, а і з молодими виконавцями. Я шукаю справжніх музикантів і якщо ти пишеш пісні, хочеш бути на сцені - я чекаю на тебе. Ти знаєш, на що я здатен", - сказав Артем.

Читайте також: Новий сезон "Голосу країни" знімуть у Польщі: Юрій Горбунов розкрив деталі проекту.

Наразі на проекті проходить кастинг вокалістів, який триватиме до 15 червня. Важливою умовою проходження анкети є вибір пісні – 70 відсотків композицій мають бути українською. Дозволяються також хіти іншими мовами, окрім російської. Дата виходу "Голосу країни-13" поки не повідомляється.


Нагадаємо, що 12-й сезон "Голосу країни" знімали вже після початку повномасштабної війни. Фінал шоу проходив у київському метро, і переможницею його стала Марія Квітка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші