Лайм

Діти гинуть через оскаженілого діда: Осадча висловилася про страшні наслідки обстрілу Києва

Телеведуча відреагувала на трагедію

У ніч на 1 червня Росія завдала чергового удару по Києву. Окупанти, запустивши ракети у День захисту дітей, убили трьох людей, серед них – дитина. Телеведуча Катя Осадча відреагувала на страшні наслідки обстрілу української столиці та назвала сумну статистику війни.

"Я не знаю, чи існує ще у світі справедливість, якщо діти гинуть через одного оскаженілого діда. Сьогодні у світі відзначають День захисту дітей. Вночі від влучання осколків ракети загинули дві дитини 5 і 12 років. Ми не можемо надійно захистити своїх дітей, адже війна безжальна і не вибирає", - написала багатодітна мама в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

Катя Осадча назвала страшну статистику - за 16 місяців війни Росія вбила 484 дитини.

"Я не знаю, яких слів добирати для втішання батьків, адже таких слів не існує. Я не знаю, як висловити свій біль і жаль, адже таких слів не існує. Маленькі янголятка, напевно цей світ на вас не заслужив", - з болем написала ведуча.

Читайте також: Укриття просто не відкрили: чоловік розповів про загибель дружини під час удару по Києву.

Зазначимо, що станом на ранок 1 червня в результаті нічного ракетного удару по Києву загинули троє людей, серед них - 1 дитина (2012 р.н.). Ще 10 осіб травмовано, з них – 1 дитина. Спочатку попередньо повідомлялося про двох загиблих дітей.

  • В перший день літа російські окупанти обстріляли Київ 10 ракетами "Іскандер". Захисники українського неба знищили всі повітряні цілі.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували