Лайм

Олена Зеленська у чорному костюмі відвідала Білоцерківську міську лікарню: фото та відео

Перша леді поділилася подробицями

Після візиту до клініки з протезування у Львові Олена Зеленська відвідала Білоцерківську міську лікарню. Під час поїздки їй вдалося познайомитися з медичними працівниками, а також побувати на презентації освітнього курсу "Базові засади застосування МКФ".

Деталі візиту, фото та відео перша леді опублікувала в Instagram. У підписі до публікацій вона зазначила, що поїхала до лікарні разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком і радницею – уповноваженою Президента з питань безбар’єрності Тетяною Ломакіною.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Понад рік триває повномасштабне російське вторгнення, яке спричинило та спричиняє безліч нових випадків інвалідності. І весь цей час наші медики борються не лише за порятунок життя, але й за його якість. За те, щоб після випробувань, поранень, травм ця якість поверталася.

Саме для цього рік тому Україна розпочала перехід на МКФ – прийняту у світі Міжнародну класифікацію функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я. МКФ розглядає людину не з погляду діагнозу, який вона отримала через поранення, а з погляду її потенціалу до відновлення, потреб і того, що можна зробити, щоб допомогти їй повернутися до звичного повсякденного життя. МКФ – це гнучкість і людиноцентричність, якої так не вистачало", - зазначила дружина Володимира Зеленського в одному з дописів.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: Спорт, прогулянки, миття посуду: Олена Зеленська розповіла про свої методи боротьби зі стресом.

Зеленська пояснила, що наразі в Україні працюють фахівці мультидисциплінарних реабілітаційних команд із 244 закладів охорони здоров’я, у яких надають реабілітаційну допомогу. І в Білоцерківській міській лікарні №2 відбулася презентація спеціального навчання – курсу "Базові засади застосування МКФ".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Тут і по всій країні лікарі отримають найкращі інструменти, практики, знання, для того щоб повертати якість життя тим нашим співвітчизникам, у яких її хотів відібрати нападник. У цьому нововведенні вбачається не лише медична, але й важлива соціальна площина: МКФ – це крок до прозорості. А ще площина психологічна: правильне визначення та реабілітація повертають людям не лише фізичні можливості, але й віру в самих себе та в життя", - розповіла перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Джилл Байден зворушливо привітала Олену Зеленську, яка потрапила в список найвпливовіших людей Time: фото.

"Так, наше суспільство змінилося. Воно не буде таким, як раніше. Але воно може бути кращим, якщо ми забезпечимо всім, кого поранила війна, гідні умови, гідне ставлення, гідні можливості", - підсумувала вона.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На зустрічі Олена Зеленська з’явилася у класичному костюмі чорного кольору, який скомбінувала з водолазкою такого ж кольору та туфлями-човниками. Завершили вбрання аксесуари, об’ємно укладене волосся, легкий макіяж та біла хустка, яка виднілася з кишені піджака.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв