Лайм

Немає нічого ціннішого: Ксенія Мішина після трагічного ранку показала обійми з сином

Акторка відреагувала на ракетний удар по Києву

У Міжнародний день захисту дітей Росія цинічно завдала удару по столиці України, вбивши 11-річну дитину. Трагічні вранішні новини розірвали серце всіх українських матерів, і зіркові мами – не виняток. Катя Осадча не розуміє, як через "одного оскаженілого діда" гинуть маленькі янголятка, а Ксенія Мішина нагадала, що діти - найцінніше і найважливіше в нашому житті.

На особистій сторінці в Instagram українська акторка опублікувала фото міцних обіймів з 11-річним сином Платоном. "Немає нічого ціннішого і дорожчого за ці обійми. Немає нічого ціннішого і дорожчого за наших дітей", - написала артистка.

Ксенія Мішина з сином Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія зазначила, що цього трагічного ранку багато батьків зі сльозами на очах міцно обійняли своїх дітей, а для когось "цей світ став назавжди чорно-білим і гірким".

Читайте на тему: "Вибралися через діру в стіні": 9-річний хлопчик розповів, як врятувався зі зруйнованого будинку у Києві.

"Діти війни" - ком в горлі, стиснення судин і мокрі від усвідомлення очі. Так сталося, що ці слова зараз і про наших дітей. Історію та культуру вони вивчають не за книжками, фільмами та розповідями, а переживають на власному досвіді всі страхи. Вони бачать та вже все розуміють. Розуміють наскільки це важливо – знати, зберігати та розвивати українську історію", - наголосила зірка.

А мета дорослих у такий скрутний період, за словами Мішиної, - давати дітям максимальний захист, підтримку та виростити їх гідними людьми, громадянами України.

Акторка сама виховує дитину Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Діти – це наше майбутнє, і я справді захоплююсь їх силою та стійкістю у теперішній час. Ми все подолаємо. Слава Україні", - резюмувала артистка.

Нагадаємо, у ніч на 1 червня російські окупанти завдали чергового удару по Києву ракетами "Іскандер". Сили ППО збили всі повітряні цілі, але від уламків загинули троє людей: двоє дорослих і одна дитина. Ще 16 киян травмовані: 9 осіб госпіталізували, одного – у важкому стані.

Люди несуть квіти на місце трагедії Фото: Роман Пєтушков, "Апостроф"

Читайте у матеріалі "Апостроф" подробиці ракетного удару по Києву 1 червня: фото наслідків та заява Кличка щодо роботи укриттів.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита