Лайм

Церемонія з українською символікою: колишній чоловік Ані Лорак влаштував весілля під Києвом

Бізнесмен одружився вдруге

3 червня колишній чоловік зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружився зі своєю обраницею, українською візажисткою Лілією Реус. Турецький бізнесмен, який на відміну від своєї екс-дружини підтримав Україну та засудив агресію РФ, влаштував весілля під Києвом.

Виїзна церемонія відбулася в одній із резиденцій Конча-Заспи. Закохані обмінялися клятвами біля квіткової арки і поставили свої підписи в присутності гостей. Реєстраційний столик був накритий шовковою синьою хусткою у жовтих соняшниках, із написом: Ukraine ("Україна"). Гості свята поділилися в Instagram першими весільними кадрами.

Фото: instagram.com/muratnalca

Наречена для важливого дня обрала мереживну сукню "рибка" з відкритим декольте та довгим шлейфом, а наречений вбрався у костюм-трійку блакитного кольору та білу сорочку. Лацкан піджака прикрашав міні-значок із прапором України.

Мурат та Лілія разом уже понад два роки. У вересні 2021 року Налчаджіоглу зробив коханій пропозицію. З Ані Лорак бізнесмен офіційно розлучився у 2019 році. Від цього шлюбу має дочку Софію, якій цього місяця виповниться 12 років.

Читайте також: Вирішила не звертати увагу: Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Фармасі. Онлайн бізнес. Заробіток в інтернеті (@natalia_dupak_)


Після того, як Росія вторглася в Україну, українка Ані Лорак зрадила рідну країну і продовжила жити в РФ та розважати росіян. А громадянин Туреччини Мурат Налчаджіоглу попри війну залишився в Україні, яку називає своєю батьківщиною. Він заявив, що йому не властиво тікати з країни, "коли щось не добре йде". Нині Налчаджіоглу займається волонтерством та допомагає ЗСУ.

Фото: instagram.com/muratnalca

Фото: instagram.com/muratnalca

Фото: instagram.com/muratnalca

Фото: instagram.com/muratnalca

Фото: instagram.com/muratnalca

Тим часом Ані Лорак закрутила роман з іспанським "цілителем карми". Нещодавно зрадниця заявила, що новий обранець допоміг їй "пережити складний період життя".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації