Лайм

Я його в очі не бачив: Євген Кошовий висловився про орден "За заслуги" від президента

Актор відповів на хейт через президентську нагороду

Влітку минулого року Володимир Зеленський нагородив Євгена Кошового орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Після чого актор і давній друг президента зіштовхнувся із хвилею критики у соцмережах. Худруку студії "Квартал 95" дорікали за те, що високу нагороду йому дали "по блату", а хтось і зовсім вирішив, що артисту присвоїли "Героя України".

В інтерв'ю для YouTube-проекту "Слава+" Кошовий відповів на хейт через президентський орден. Євген заявив, що люди не вникають у суть, а бачачи медаль та його обличчя – роблять неправильні висновки.

Євген Кошовий та Олександр Пікалов Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

"Ніхто навіть не читає, що то за орден. Ніхто навіть не читає, чому це сталося. Всі просто подивилися: обличчя Пікалова, обличчя Кошового, медаль - все, понеслась. Ніхто навіть не вникав туди", - вважає актор.

На запитання Слави Дьоміна, а що дає орден "За заслуги" ІІІ ступеня Кошовий сказав: "Звідки я знаю? Я його в очі не бачив. Я бачив тільки наказ і все. Я його в очі не бачив, у мене його фізично немає" . І додав, що нехай він "полежить там до найкращих часів".

Читайте також: Він мене не нагодує: Віталій Козловський розповів про президентський орден за заслуги.

Євген впевнений, що "подію світового масштабу" з його нагородження зробили, оскільки він друг Володимира Зеленського. Після того, як засновник "Кварталу 95" став президентом України, увага до його близького оточення збільшилася. Кошовий розповів, як ставиться до того, що він постійно дотичний до політичної постаті.

Володимир Зеленський та Євген Кошовий Фото: Прес-служба "Квартал 95"

"Це було неминуче. Ти полюбому будеш дотичний, тому що до цього ти з людиною провів 18 років. Ми розуміли і про це розмовляли. Ми до цього були готові ще у 2013 році, коли стали кращим гумористичним шоу України", - сказав артист.

Євген Кошовий назвав Володимира Зеленського своїм "єдиним найкращим другом". "Я з Володимиром Олександровичем провів більше часу, ніж з рештою. І ситуації були різні, в яких міг сказати тільки йому, і ми вирішували це на тихому рівні. І про це теж, мабуть, багато хто не знає. Найкращий - один. Всі інші – вірні", - заявив він.

Читайте також: На себе не схожий: Євген Кошовий розповів, як змінився Володимир Зеленський за рік війни.

Актор додав, що досі називає Володимира Зеленського "Вованом" та "Зеленим", але лише "між собою". "Я не можу в медійному просторі сказати "Вован", не можу собі це дозволити. Треба ж дотримуватись субординації. Друг ти, не друг, але він, все-таки, - президент України", - заявив Кошовий.

Раніше Євген Кошовий назвав величезну суму, яку йому пропонували за місце у політиці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil