Лайм

Рідко висвітлювала: Анна Саліванчук пояснила, за що отримала почесний орден Королеви Анни

Акторка розповіла про свою благодійну діяльність під час війни

19 травня українська акторка та дружина депутата Олександра Божкова Анна Саліванчук похизувалася у соцмережах почесною відзнакою від держави. Артистка стала володаркою україно-французького ордену Королеви Анни "Честь Вітчизни", який вручають за сумлінне служіння Україні. Наступного дня зірка пояснила, за які заслуги здобула високу нагороду.

На особистій сторінці в Instagram акторка театру і кіно опублікувала відео з церемонії нагородження, яка проходила в національному заповіднику "Софія Київська", та розповіла, що з початку повномасштабного вторгнення РФ допомагає дітям-сиротам та безпритульним тваринам.

Фото: instagram.com/theatre_on_podil

"Всі запитують, що це за орден я отримала вчора, і головне за що, - пише Анна в дописі. - Ви скажете, що я такого робила, я скажу: Робила багато творчих вечорів і збирала гроші, і протягом всієї війни допомагала дитячим будинкам і притулкам для тварин. Дуже рідко висвітлювала це у своїх соціальних мережах, бо робила це не для того, щоб хвалитися, а для того, щоб були щасливі діти", - зізналася Саліванчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

Читайте також: Він мене не нагодує: Віталій Козловський розповів про президентський орден за заслуги.

Також акторка опублікувала докладне роз'яснення від Асамблеї ділових кіл України.

"У цей складний для України час ви працюєте, даєте роботу своїм співробітникам, платите податки та підтримуєте економічний розвиток нашої держави. З вірою у нашу перемогу та наполегливо працюючи на благо України, ви впевнено плануєте перспективи подальшого розвитку та вдосконалення. Нехай ця висока нагорода стане для вас символом успіху, відкриє перспективи нових неймовірних можливостей та допоможе стати переможцем у будь-яких починаннях", - сказано у документі.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Орден Королеви Анни "Честь Вітчизни" заснований на честь княжни Анни Ярославни - дочки великого князя Ярослава Мудрого - королеви Франції XI століття.

Орден на срібній, золотій та діамантовій зірках вручається в Україні та Франції, щоб відзначити жінок за видатні заслуги у державній, виробничій, громадській, медичній, освітній, культурній, благодійній та інших сферах суспільної діяльності.

Фото: instagram.com/theatre_on_podil

Минулого року Володимир Зеленський нагородив низку українських артистів почесними орденами. Дізнайтеся, заслуги яких зірок визнали на державному рівні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля