Лайм

Молодшому сину Віктора Павліка виповнилося 2 роки: дружина співака показала, як підріс хлопчик

Батьки влаштували дитині справжнє свято

15 червня сину Віктора Павліка та Катерини Репяхової Михайлу виповнюється 2 роки. З нагоди свята батьки поділилися сімейними кадрами та показали, як за цей час виріс хлопчик.

Дружина музиканта в Instagram присвятила своєму первістку зворушливий допис. У ньому вона зазначила, що зробить усе від себе залежне, аби її дитина була щасливою. Також дівчина опублікувала ролик, на якому можна побачити, як хлопчик у святковому вбранні зустрічає своє 2-річчя із яскравими кульками та величезною цифрою 2.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Син! Мій Михасик! Немає таких слів на Землі, щоб передати мою любов до тебе! Я вдячна тобі за те, що ти подуравув мені цю можливість бути мамою і відчувати ці неймовірні відчуття. Ти навчив бути мене відповідальною, ніжною, доброю, сентиментальною, рішучою, сильною, ти просто зробив мене в міліон разів щасливішою. Я все зроблю для тебе! Я заради тебе крила скину, я заради тебе гори здвину і я буду в твоєму серці постійно. З днем народження, життя", - йдеться в публікації молодої мами.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте на тему: Я б йому підтяжку зробила: дружина Віктора Павліка розкритикувала його зовнішність.

Окрім того, Реп'яхова опублікувала у мережі архівні кадри із пологового будинку. На них можна побачити першу зустріч немовляти зі своїми батьками. "З днем народження моє життя, мій Всесвіт! Ми з татом тебе дуже сильно любимо", - йдеться у підписі до одного з чорно-білих знімків.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, Міша Павлік - четверта дитина 56-річного українського артиста, який нині одружений вчетверте. Від першого шлюбу чоловік має 37-річного сина Олександра, а від другого - доньку Христину. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у виконавця народився син Павло. Хлопець помер у 2020 році після двох років боротьби з раком.


Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували