Лайм

Надя Дорофєєва привітала Мішу Кацуріна з днем народження ніжним зізнанням: фото

Співачка поділилася романтичними кадрами з коханим

Надя Дорофєєва не приховує ніжних почуттів до Міши Кацуріна і час від часу публікує в соцмережі чуттєві знімки з новим обранцем. Приводом для нових кадрів став день народження її бойфренда – 20 червня ресторатору виповнилося 35 років.

На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала серію кадрів із коханим та привітала його зворушливим зізнанням. "Я тебе кохаю... зовсім. З днем народження, любий", - написала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

На кадрах можна побачити, як Надя та Міша цілуються та обмінюються ніжностями за столиком у кафе, щось готують на кухні, створюють музику, роблять селфі та прогулюються вулицями Києва.

У коментарях зіркові друзі та колеги приєдналися до вітань, а уважні шанувальники помітили на руці Дорофєєвої обручку. Фанати запитали співачку, чи узаконили вони з Кацуріним стосунки, однак це питання Надя залишила поки без відповіді.

Читайте також: Надя Дорофєєва відповіла на чутки про таємне весілля з Кацуріним, яке мала зіграти 15 червня.

"А всі побачили каблучку на руці?", "О, так ви одружилися? Видно кільце", "Я одна помітила, чи у Наді дійсно кільце на правій руці?", "Ви одружилися?", - цікавляться підписники під дописом.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, про стосунки Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна стало відомо минулого літа. Про новий роман співачка повідомила через кілька місяців після того, як оголосила про розставання з Володимиром Дантесом, з яким була разом 11 років, 7 із яких – у шлюбі.

Михайло Кацурін до стосунків зі співачкою був одружений з Дашею Кацуріною, від якої має двох дітей. Про розрив вони повідомили практично одночасно з Дорофєєвою та Дантесом, з якими дружили та разом відпочивали.

Володимир Дантес зустрічається із Дашею Кацуріною. Однак про стосунки з новою обраницею він говорить не так охоче, як його колишня дружина. Раніше співак пояснив, чому приховує подробиці стосунків із дизайнеркою.

Нещодавно Володимир Дантес знявся з Дашею Кацуріною в іронічному кліпі про колишнє кохання: відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні