Лайм

Пісня про волонтерів і "заочний" вступ до ТРО: Настя Каменських прокоментувала скандали з Потапом

Співачка сказала, що думає про вчинки чоловіка

Після початку повномасштабної війни в Україні Потап піддавався критиці за скандальну пісню "Волонтер" і "заочний" вступ до територіальної оборони. Настя Каменських прокоментувала скандали, які спалахнули навколо її чоловіка.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній співачка заявила, що Олексій - теж людина, яка може помилятися. При цьому музикант нікого не хотів образити.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Він теж емоційно може бути загублений чи розгублений, і думати зовсім по-іншому. Не все ми ідеально робимо. Ніколи Льоша не хотів би образити. Ми всі знаємо Льошу. Він теж людина. Ну що, люди не помиляються? Тим більше, що цією піснею ніхто не хотів образити", - заявила артистка.

Читайте також: Найгірше - залишитись непоміченим: Потап прокоментував скандальну пісню "Волонтер".

Сама Каменських також не почула у пісні "Волонтер" сексуальний підтекст, оскільки в неї "не такі думки були про це".

"Я знаю, що людей це образило, і я не хочу це виправдовувати. Я просто хочу сказати, що Льоша цього не хотів, акцентувати на цьому увагу і чимось образити, - емоційно сказала співачка. - Як людина написала пісню, щоб спеціально когось образити? Ну що це за ціль пісні, скажи мені будь ласка. Це просто так сталося. Я довіряю Всесвіту... це, мабуть, потрібно було. Може це якийсь Льошин урок, я не знаю".

Фото: instagram.com/kamenskux


Також Каменських прокоментувала заяву Потапа, що на початку війни він "заочно" записався до тероборони. У цьому йому начебто допоміг батько, Андрій Потапенко.

"Як могло статися - батько записав мене заочно в ТРО. Ти була поруч? Ти відчувала, що він робить, що він говорить? Ну як це - батько записав заочно в ТРО?" - запитала Єфросиніна.

"У нас багато спільного, але ми з ним не близнюки. Він окрема особистість. І він теж людина, яка проходить свої етапи. Моя головна роль, як дружини, незважаючі ні на що, як справжня українська жінка, – підтримати свого чоловіка. І я вважаю, що ця позиція правильна. Бувають помилки. Але він нічого поганого не зробив. Ні я, ні моя сім'я, ні мій чоловік. Ми нічого не зробили поганого", – заявила артистка.

Щодо особистого життя та чуток про розірвання стосунків, Настя запевнила, що у них з Потапом все добре і вони не розлучаються. А зникнення із соцмереж співачка пояснила "зайнятістю" та "роботою".

Сама співачка також потрапляла у скандал. Настю Каменських розкритикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоби зібрати 100 тисяч на ЗСУ. Як на нього відреагувала артистка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників