Лайм

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про таємне весілля з Кацуріним, яке мала зіграти 15 червня

Зірка відповіла на питання, яке цікавило її прихильників

Співачка Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про своє весілля з ресторатором Мішею Кацуріним, яке нібито мало відбутися 15 червня. Так, у коментарях під одним із дописів артистка спростувала цю інформацію та пожартувала на цю тему.

У Instagram виконавиця опублікувала спільне фото із бойфрендом та засновником музичного лейблу ENKO Іваном Клименком. У підписі до кадру вона повідомила про роботу над новими композиціями, які шанувальники зможуть почути вже найближчим часом.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Пісню "вотсап", яку ви вже знаєте, "кохаю, але не зовсім" – яка от-от вийде і "зависали" – яка буде наступним релізом, - ми писали саме цим складом. На фото талановитий автор і продюсер Іван Клименко і мій Міша Кацурін, який якимось чином окрім підприємництва і блогерства має надзвичайний хист до написання пісень. Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!" – написала Дорофєєва.

Читайте на тему: Ледь не зомлів від страху: Кацурін вперше заспівав з Дорофєєвою на сцені.

У коментарях фанати пожартували про те, що наразі не час для написання пісень, адже, якщо вірити слухам, у Наді та Михайла 15 червня мало відбутися весілля. Про це розповів ексредактор українських видань Elle та Harper's Bazaar, журналіст Роман Тимофєєв. "Чув чутки, що Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями", – написав він.

"Яке написання пісень? Взагалі-то у вас сьогодні весілля". На цей коментар Дорофєєва відповіла: "Хахаха, ну будемо знати", спростувавши таким чином твердження про своє друге заміжжя.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва - українська співачка, автор пісень, блогерка, акторка, дизайнер. Лауреатка музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards в складі гурту "Врємя і Стєкло".

З 2015 по 2022 роки була у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Після розлучення з виконавцем оголосила про стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Чоловік також пішов від дружини Даші Кацуріної, з якою виховує двох спільних дітей. Даша після розлучення з Кацуріним згодом підтвердила свої стосунки з Володимиром Дантесом.

Раніше Дорофєєва розповіла про втому від масованих ракетних атак.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil