Лайм

Віталій Козловський мобілізувався у ЗСУ: співак розповів про новий етап у житті

Чоловік поділився щирим відео

Після отримання повістки у середині червня співак Віталій Козловський підтвердив, що офіційно став військовим. Він зазначив, що у його житті настає новий етап, і далі чекає навчання на полігоні.

У Instagram артист опублікував ролик, у якому поділився емоціями та переживаннями. Виконавець вже встиг отримати військову форму, а також він показав свій військовий квиток та жетон. "Роблю свої останні кроки як цивільний. Далі моє життя зміниться. Сказати, що я не переживаю - це нічого не сказати. Але в моєму житті настає новий етап", - зізнався музикант.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Зараз іду отримувати свою форму і взуття. Раніше мені стилісти підбирали одяг, а зараз зараз я отримав уже свою військову форму", - також зауважив він.

Читайте на тему: Олег Сенцов розповів про важкий день контрнаступу і показав чесне фото з передової.

Далі Козловський повідомив, що наближається до КПП, де вже не можна знімати. "Розумію, що зараз побачу воїнів, які на початку повномасштабного вторгнення зберегли Київ в тому вигляді, в якому він є сьогодні", - додав знаменитість.

"Я офіційно став військовим, адже маю свій військовий квиток - не знаю, радіти цьому чи плакати. А ще жетон, який на сленгу військових називають "смертник". "Наступна станція - полігон", - підсумував співак.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Віталій Козловський (@vkozlovsky_music)


У коментарях колеги та шанувальники висловили Віталію слова подяки за сміливе рішення піти захищати Батьківщину, а також побажали йому сил на наснаги. Проте було чимало й тих користувачів мережі, які досі не можуть повірити, що артист справді став військовим та доєднався до лав ЗСУ.

Віталій Козловський - український співак, заслужений артист України. Переміг в першому сезоні музичного телепроекту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. У 2006 році став бронзовим призером першого сезону українського проекту "Танці з зірками" разом з партнеркою Ксенією Горб. 18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу "Євробачення -2010" в Осло.

В 2012 році розірвав стосунки зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та починав новий творчий шлях записавши пісню "Сияние". В тому ж році випустив кліп на пісню, який зняв Алан Бадоєв.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування