Лайм

Ми погуляли: Олексій Суровцев і його дружина розповіли, як зійшлися після розлучення

Пара відновила стосунки через 2 роки

У червні Олексій Суровцев зробив пропозицію своїй колишній дружині Ксенії. Пара була у шлюбі 12 років, а після розлучення – два роки нарізно. Ще до розлучення у Суровцева зав'язався роман із бодібілдеркою Анною Скворцовою, з якою він розійшовся у грудні 2021 року. Трохи часу знадобилося актору та чемпіону України зі стриптизу, щоб зрозуміти: саме Ксенія є тією людиною, з якою він хоче зустріти старість.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Олексій та Ксенія Суровцеви відверто розповіли про свої заплутані стосунки та возз'єднання.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei/

"Це був дуже ранній шлюб. Коли ми познайомилися, мені було 19 років, а йому - на 6 років більше. Олексій - складна людина. Він дуже впертий, впевнений. Я дуже його кохала, у нас був сильний зв'язок. Ми розлучилися, але списувалися майже кожен день. Складність полягала в тому, що з такою жорстою людиною важко себе не втратити. Я втратила себе у шлюбі. У мене була криза у кар'єрі. Я дуже рано почала працювати (у 15 ркоів), стала десятиразовою чеміонкою України зі стриптизу. Я об'їздила півсвіту, перемогла всіх, кого могла. А що далі? Я не розуміла, і ці стосунки просто мене викручували. Я втратила себе, перестала себе розуміти і любити. І він перестав мене кохати. Покохав іншу і пішов", - згадує Ксенія про їхній розрив.

Читайте також: Почувався Ейс Вентурою: актор Олексій Суровцев розповів, як під обстрілами рятував тварин із Ірпеня.

Олексій Суровцев не зміг повністю розкритися у стосунках із Анною Скворцовою. Він зізнався, що зі спортсменкою він мав мало спільного, і одного разу зрозумів, що не бачить із нею майбутнього.

Олексій Суровцев та Анна Скворцова розійшлися у 2021 році. Фото: instagram.com/surovtsev.alexei/

"Не можуть бути стосунки побудовані тільки на сексі. Звичайно, це невід'ємна частина. Але я зрозумів, що це далеко не найважливіше. Дуже багато було речей, які нас не просто не поєднували, а відштовхували одне від одного. Наприклад, я дуже творча людина, а вона зовсім не творча. Вона хороша, дуже дбайлива, вдома все прибрано і приготовано. Я відчував, що поряд жінка", – згадує актор.

Після початку повномасштабної війни колишнє подружжя відновило стосунки, а тепер готується знову стати сім'єю. Більше того, 41-річний Суровцев відмовився від своїх переконань чайлдфрі, і тепер вони з Ксенією планують народження дитини.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei/

"У нас була відпустка. Ми погуляли. Хтось більше, хтось менше – неважливо. Ми дали собі таку відпустку від стосунків для того, щоб зрозуміти, що є найважливішим у житті, - каже Суровцев. – Вона була проїздом у Києві, ми зустрілися на каву і я зрозумів, що ось вона, та людина, з якою я хочу зустріти старість. Напевно, це і не давало мені поринути в ті стосунки, які у мене були з Ганною. Я не відпускав Ксюшу з голови".

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття