Лайм

Прийшла повістка: Віталій Козловський показав фото з військкомату

Співак скоро поїде до військової частини

В Україні продовжується загальна мобілізація, оголошена після початку повномасштабного вторгнення Росії. Повістки отримують чоловіки віком від 18 до 60 років, у тому числі й знаменитості. Раніше про похід до військкомату розповів актор Тарас Цимбалюк, тепер з призовом на службу до армії зіткнувся Віталій Козловський.

На особистій сторінці в Instagram 38-річний співак опублікував фото, зроблене в центрі комплектування, і написав: "От і до мене прийшла повістка". Жодних подробиць музикант не повідомив.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Представниця артиста у коментарі TabloID уточнила, що Віталію вручили мобілізаційну повістку з подальшим направленням до військової частини. Вона видається військовозобов'язаним чоловікам вже після проходження медкомісії.

Читайте також: Не взяли без підготовки: актор Данило Мірешкін розповів про свої походи до військкомату.

Віталій Козловський з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну знаходиться в Києві. У перші місяці війни співак добровільно охороняв у столиці свій будинок від "небажаних гостей". Також виконавець виступав перед військовими на фронті та їздив із благодійними концертами за кордон.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський назвав суму боргу, який виплачує колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку, та розповів, скільки заробляє під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців