Лайм

Як змінилася Анастасія Петрик, яка виграла "Дитяче Євробачення-2012" і стала зіркою у 10 років

Зараз співачці 21 рік

У 2012 році 10-річна українка Анастасія Петрик виконала на "Дитячому Євробаченні" в Амстердамі пісню "Небо". Її дорослий та сильний вокал сподобався Європі, і вона посіла у пісенному конкурсі перше місце. Після цього медійність Насті зросла, і кілька років поспіль дівчинка часто з'являлася на телебаченні - як в Україні, так і в Росії, яка перетягувала співачку-початківцю на свою сцену. Але сьогодні мало хто знає, де живе і чим займається виконавиця, яка подавала надії.

У 2023 році Анастасії Петрик виповнився 21 рік. До початку повномасштабної війни вона жила в Одесі, а після вторгнення РФ перебралася до США, штат Філадельфія. Також в Америці знаходиться її родина – мама і тато.

Читайте також: Куди зникла "Міс Україна Всесвіт" Інна Цимбалюк, одружена з російським олігархом.

Фото: instagram.com/petryk2002anastasia/

Сюжет про Анастасію Петрик вийшов на американському телеканалі CBS Philadelphia у квітні 2022 року. "Українська поп-зірка шукає притулок у Філадельфії", - говорить його назва.

Дівчина зі сльозами на очах розповіла репортерам, що назавжди запам'ятає вибухи, які почула о 5 ранку 24 лютого 2022 року. Після вторгнення вони з матір'ю виїхали до США, де на той момент уже знаходився батько сімейства. Він виїхав з України за кілька місяців до початку повномасштабної війни та хотів перевезти родину "заради кращого життя".

Анастасія Петрик живе у США з батьками. Фото: instagram.com/petryk2002anastasia/

"Тут мені легше, бо тут мої мама та тато. Музика - єдина річ, яка мене заспокоює", - розповіла дівчина.

Читайте також: Поїхав із України за два дні до вторгнення: куди зник відомий телеведучий Борис Бурда.

Настя Петрик рідко публікує у соцмережах фото і відео, але продовжує співати. Так, у 2022 році вона розмістила відео свого виконання гімну України. "Це було дуже важко, але я така ж сильна як мій народ", - написала вона, хоча безпосередньо тему війни у своїх соцмережах не порушувала.

Як прославилася Анастасія Петрик

Настя Петрик народилася у 2002 році у селі Нерубайське Одеської області. Сильним вокалом з дитинства вирізнялася не лише вона, а й її старша сестра Вікторія, яка у 2008 році у віці 11 років брала участь у "Дитячому Євробаченні" і посіла друге місце.

Сестри Петрик часто виступали на одній сцені. Так, на шоу "Україна має талант-2" у 2010 році Настя виступала дуетом із Вікторією, вразивши суддів - Ігоря Кондратюка, Влада Яму та Славу Фролову.

У 2010 році Анастасія Петрик посіла перше місце у конкурсі "Дитяча Нова хвиля" у молодшій віковій категорії. Наступного року вона знову вийшла на сцену конкурсу, - як почесна гостя. Дівчинка заспівала пісню Ірини Білик "Сніг" у дуеті з Філіпом Кіркоровим, який нині підтримує війну в Україні і є одним із рупорів кремлівської пропаганди.

Читайте також: Кіркорова в Монако вилаяли на вулиці - такого жорсткого прийому співак-путініст не чекав.

У 2012 році Анастасія Петрик виграла "Дитяче Євробачення" в Амстердамі. Пісня, написана в стилі дабстеп, вразила глядачів та професійне журі, і 12 країн учасниць оцінили її у 138 балів.

Фото: Wikipedia

Після перемоги на "Дитячому Євробаченні" Анастасія Петрик виступала як сольно, так і у дуеті зі старшою сестрою. У 2014 році дівчинка виходила сцену "Нової хвилі" в Юрмалі: у рік початку російсько-української війни Вікторія Петрик отримала другу премію конкурсу, започаткованого Ігорем Крутим та Раймондом Паулсом.

Після 2014 року Анастасія Петрик часто з'являлася на російському ТБ, виступала у дуетах із російськими виконавцями. Дівчинка співала з Юлією Савічевою, Філіпом Кіркоровим, Владом Соколовським. У 2017 році знімалася у програмі Андрія Малахова. Усі ці люди сьогодні підтримують політику країни-окупанта.

Також у 2017 році вийшов кліп Анастасії Петрик на пісню "Doors Closed". Після цього співачка не мала нових релізів.

Дізнайтеся, де зараз комік Андрій Молочний, який розповідав про "натовп фашистів" у Києві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни