Лайм

Христина Горняк повідомила про важку хворобу: на неї чекає видалення нирки

Блогер зіштовхнулася із серйозною проблемою

Крістіна Гірник повідомила, що лікарі в Австрії підтвердили її діагноз – важкий гідронефроз. Захворювання призвело до того, що ліва нирка колишньої дружини Володимира Остапчука повністю перестала працювати. Тепер на 36-річну блогерку та нотаріуса чекає видалення органу.

Новинами про свій стан Гірник поділилася у Instagram. Вона опублікувала усміхнене фото та заявила, що не боїться операції, оскільки вже змирилася зі своїм діагнозом.

Фото: instagram.com/kristygor/

"Лікар в Австрії підтвердив мій діагноз - гідронефроз. Сказав, що моя ліва нирка не працює від слова зовсім. І, на жаль, врятувати її він не зможе, - написала жінка. - Плакала я? Вже ні! Тому що з цією думкою живу більше місяця. І я прийняла це. Я ж змінити ситуацію не можу. Але він сказав, що моя права нирка працює на всі 100% і виконує все, що потрібно мені для щасливого та здорового життя".

Читайте також: Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук у боротьбі з хворобою.

За словами Христини, після операції вона зможе їсти і пити як і раніше, без обмежень, за що "вдячна Богу".

"Так, попереду на мене чекає операція з видалення нирки, але що робити, треба значить треба. Ось такі моменти в житті трапляються у мене, - пише Горняк. - Якщо я своїм прикладом, як не опускати руки в такі непрості моменти, можу вас мотивувати, то я дуже щаслива".

Фото: instagram.com/kristygor/

У коментарях блогерка додала, що хвороба розвивалася у неї безсимптомно, а виявили її випадково, під час рутинного обстеження для детокс-програми.

Фото: instagram.com/kristygor/

Фото: instagram.com/kristygor/

Раніше Христина Горняк натякнула на суд щодо поділу майна: Володимир Остапчук із його новою обраницею збираються жити в будинку, який будував разом із колишньою дружиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення