Лайм

Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук у боротьбі з хворобою

Колишня дружина шоумена переживає непростий період

Після розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горняк зіткнулася із серйозними проблемами зі здоров'ям. Нотаріус розповіла, що лікарі діагностували у неї захворювання нирки, і тепер стоїть питання про видалення органу. В особистій "війні" та боротьбі блогерку підтримують близькі люди та новий обранець, а екс-чоловік жодної допомоги не запропонував.

Про це Христина розповіла у своєму блозі в Instagram. І хоча дівчина не любить торкатися теми її колишніх стосунків, але відповіла на запитання, яке цікавить багатьох її підписників: "Чи підтримав Вова?".

"Думаю, що ці питання не дуже вже доречні, у кожного вже своє життя... але один раз відповім, бо багато запитуєте - ні, не підтримав, - зізналася колишня дружина шоумена. - І навіть деякі "друзі" теж не підтримали, тому їх у моєму житті більше теж не буде! Так буває, моє оточення продовжує змінюватись та очищуватися, за що я і вдячна Всесвіту!".

Фото: instagram.com/kristygor

Лікарі поставили Христині діагноз - "гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки". Лікарі в Україні одразу озвучили вердикт – видалення нирки.

"Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я вмиратиму, що життя закінчується ... хоча я нікому це не показувала майже, ну на скільки змогла. Я ж так хочу ще багато встигнути ..." - розповідала вона.

Читайте також: Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення.

Після розлучення з телеведучим нотаріус мешкає на дві країни – Україна і Австрія, тому вона вирішила проконсультуватися зі спеціалістом у Відні. Закордонний медик сказав, що якщо нирка "працює хоч на 30%, він врятує її. Якщо ні, то ні...".

Христина не приховує, що емоційно їй дуже важко, але завдяки підтримці людей вона легше переносить непросте випробування.

"Стільки повідомлень отримала від тих, від кого не очікувала зі словами: "тільки скажи, що зробити", а також приємно вражена допомогою тих, кого нещодавно знаю", - розповідала раніше блогерка.

Фото: instagram.com/kristygor

Раніше Христина Горняк розповіла, чи стежить за новими стосунками Володимира Остапчука.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття