Лайм

Думала, що буду вмирати: Христина Горняк розповіла про серйозну хворобу нирок

Жінка нещодавно дізналася про діагноз

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям, з якими їй довелося зіштовхнутися. У соцмережах жінка повідомила, що лікарі поставили їй діагноз - "гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки".

У Instagram юристка пояснила, що українські лікарі після озвученого діагнозу заговорили про можливе видалення нирки, і цей факт ще більше ускладнив емоційний стан колишньої обраниці ведучого. "Гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки", такі страшні слова стались зі мною три тижні назад. Вердикт в Україні одразу - видалення нирки", - зазначила Горняк.

Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

"Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується…хоча я нікому це не показала майже, ну на скільки змогла. я ж так хочу ще багато чого встигнути…" - додала вона.

Читайте на тему: Живіший всіх живих: друг Олега Винника висловився про стан співака.

Христина також розповіла, що ця хвороба не має симптомів, і всі аналізи в неї в нормі. Блогерка наголосила, що регулярно робила УЗД і спершу їй казали, що у неї кіста у нирці. Після чого в якийсь момент Горняк звернулася до лікарів у Відні.

"Ця хвороба не проявляється ніяк. Всі аналізи в мене, як у самої здорової людини, абсолютно всі. УЗД я робила постійно, та спершу мені казали, що в мене кіста в нирці, та щоб я спостерігала, і тільки два останніх лікарі сказали, що треба до уролога - терміново, - зазначила вона. - Наразі я відвідала тут (за кордоном) чудового спеціаліста, який направив мене зробити сценографію тут, і сказав, якщо вона працює хоч на 30% він спасе її. Якщо ні, то ні….

Але додав, що я можу жити як здорова людина далі, що одна нирка опрацьовує набагато більше, ніж потребує людина. І що я виглядаю як абсолютно здорова. Він такий спокійний, що я вірю йому. Тому, чекаю своє обстеження, і буду тримати вас і далі в курсі справи".

Фото: instagram.com/kristygor

Наостанок Христина подякувала своїм рідним і друзям, які підтримують її у цей період. Також жінка натякнула на нові стосунки: вона розповіла про таємничого чоловіка, який відвідує з нею всіх лікарів:

"Я дякую людям, які поряд. Моїм батькам, моїм подругам та друзям, які на зв'язку постійно, які поряд. Та Йому, який постійно у Відні подає руку допомоги і відвідує разом зі мною всіх лікарів зі словами: "Такі як ти живуть довго, ти будеш жити 100 років!". Він українською не читає, тому можу похвалити його тут".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також