Лайм

Володимир Остапчук привітав доньку з 10-річчям і подякував колишній дружині за її виховання

Телеведучий показав фото іменинниці та присвятив їй теплі рядки

Володимир Остапчук присвятив зворушливий допис своїй доньці Емілії, якій 5 червня виповнилося 10 років. Нині діти шоумена зі своєю мамою живуть у Канаді, куди тікали від війни.

На особистій сторінці в Instagram телеведучий опублікував кілька фотографій свого первістка, зроблені в різний період, та привітав дівчинку з днем народження. Також Остапчук подякував за виховання доньки колишній дружині Олені Войченко, з якою багато років публічно конфліктував.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Емілія, моя принцеса… Дякую, що колись обрала мене бути твоїм татом. Я безмежно тебе люблю, як до Місяця і назад. З твоїм 10 днем народження! Ти зараз дуже далеко, але найближче в самому серці! І дякую твїй мамі за тебе. Твій татусь", - зворушливо звернувся Володимир до іменинниці.

Читайте також: Хочеться повторити: Володимир Остапчук висловився про поповнення у родині.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

У коментарях приєдналися до привітань, а також вказали на "потепління" між колишнім подружжям. Підписники шоумена впевнені, що у цьому заслуга Катерини Полтавської – третьої дружини Остапчука.

"Як же жінка, яка поряд впливає на стосунки чоловіка з його дітьми від попереднього шлюбу та екс-дружиною", - зазначила одна підписниця. "Так, помітне потепління однозначно", - додала інша.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та Олена Войченко були одружені з 2007 по 2020 рік. За цей час у подружжя народилося двоє дітей - дочка Емілія (10 років) та син Еван-Олександр (5 років). Через півроку після розлучення шоумен одружився з Христиною Горняк, з якою познайомився ще у шлюбі.

Другий шлюб з нотаріусом тривав півтора роки і розпався у 2022-му. Наразі 38-річний телеведучий щасливий у стосунках із 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та Олена Войченко кілька років публічно з'ясовували стосунки, ділили дітей та обмінювалися образами у соцмережах. У січні 2023-го телеведучий заявив, що шкодує про сказане і вважає, що багато про що можна було замовчати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття