Лайм

Цього не станеться ніколи: Олена Зеленська заперечила, що піде в політику

Перша леді відповіла на хвилююче багатьох питання

Олена Зеленська у новому інтерв'ю розповіла, на кого навчається їхня із президентом 18-річна донька-студентка, а також відповіла на запитання про те, чи бачить своє майбутнє у політиці.

У розмові з журналісткою видання РБК-Україна дружина Володимира Зеленського зізналася, що останнім часом ходять розмови про нібито її політичні амбіції. Перша леді запевняє, що це не її сфера, і вона не будуватиме політичної кар'єри після завершення президентських повноважень її чоловіка.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ні, я не хочу. Це не моя сфера. І мені чомусь останнім часом часто ставлять таке запитання. Комусь прийшла така ідея в голову – я не знаю кому. Але я цього не хочу, я цього не прагну. Тому цього не станеться ніколи, - заявила Зеленська.

Дружина президента зазначила, що вона не обирала роль першої леді, але вона прийняла її та намагається бути корисною. Чи хотіла б вона повернутися до своєї минулої діяльності, то Зеленська про це наразі не думає.

Читайте також: Джилл Байден зворушливо привітала Олену Зеленську, яка потрапила до списку найвпливовіших людей Time: фото.

"Так, я дійсно не обирала теперішній стан, теперішню роль. Але можу сказати, що я її прийняла, я йду цим шляхом і намагаюся бути корисною і ефективною. І не думаю про те, що б могло бути, якби цього не сталося. Я намагаюся не дивитися в минуле – це марно, це відволікає від майбутнього. Я над цим не розмірковувала", - сказала перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

За словами Олени Зеленської, вона не впливає на державні процеси і може ініціювати та підтримати лише ті речі, які стосуються гуманітарних та соціальних сфер.

"Володимир Зеленський як президент зі мною не радиться. І я думаю, що це правильно. По-перше, я б не могла дати йому експертну пораду, між нами величезна прірва в знаннях, які має він зараз і які б я могла йому додати. І це неетично, - вважає перша леді України. - Я вважаю, що в нього настільки велика відповідальність. Не може дружина радити чоловікові в питаннях державного управління. Це неправильно. Ми навіть не говоримо з ним на такі теми. Так, ми щось обговорюємо. В рамках дискусії ми можемо обговорювати питання, які хвилюють всіх українців, у нас багато дискусійних питань у суспільстві, з яких ми можемо сперечатися, можемо погоджуватися. Але це не означає, що те, що ми сказали одне одному, потім стане якимось рішенням або вплине на його думку при прийнятті рішень".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Володимир та Олена Зеленські разом відвідали "Книжковий арсенал" - які книги обрали президент та перша леді України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято