Лайм

Після перемоги: Олександра Заріцька розкрила деталі майбутнього весілля з коханим

Зірка відповіла на питання, яке цікавило її фанатів

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька, яка наприкінці травня оголосила про заручини зі своїм бойфрендом Павлом Тараненком, розповіла про майбутнє весілля. Так, у соцмережах вона зізналася, що планує зіграти святкування вже після перемоги України у війні з Росією.

"Після перемоги", - лаконічно відповіла в Instagram артистка на запитання користувачів мережі на цю тему. Також виконавиця опублікувала романтичні кадри із чоловіком та похвалилася обручкою. Закохані виглядали щасливими та обмінювалися поцілунками.

Фото: instagram.com/kazka.band

Відомо, що стосунки із Павлом Тараненком Заріцька розкрила у вересні минулого року. Вона також говорила, що знає свого обранця вже багато років, і періодично вони бачилися один з одним у компаніях чи по роботі, оскільки обидва займаються творчістю.

І лише напередодні повномасштабної війни між співачкою та Пашею виникли романтичні почуття. Практично одразу вони почали жити разом, а також планувати майбутнє весілля. Раніше Олександра вже наголошувала, що планує це зробити після великої української Перемоги. "Зараз потрібно зробити так, щоб нашим дітям було добре жити у вільній країні", - казала вона.

Олександра Заріцька та Павло ТараненкоФото: instagram.com/kazka.band

Читайте на тему: Кілограми у всіх різні: Олександра Заріцька розповіла про схуднення на 35 кг.

Солістка гурту KAZKA не приховує, що стосунки з Тараненком для неї є першими глибокими та серйозними. Адже до зустрічі зі своїм коханим вона скептично ставилася до почуттів та вважала, що кохання синонім розбитого серця та нещасливого досвіду.

Нагадаємо, Олександра Заріцька - українська співачка, солістка гурту KAZKA, учасниця шоу "Голос країни" та "Х-фактор". У 2017 році вона разом із Нікітою Будаш створила гурт KAZKA. Цього ж року колектив презентував свій перший сингл, із яким музиканти пройшли кастинг на шоу "Х-фактор". У 2018 році група взяла участь в українському національному відборі на "Євробачення-2018", де зайняла 15 місце.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil