Лайм

Кейт Міддлтон стане тіткою: рідний брат принцеси оголосив про вагітність дружини

Джеймс Міддлтон та Алізе Тевен чекають на первістка

Після того, як принцеса Євгенія народила другу дитину, королівську сім'ю чекає ще одне поповнення. Рідний брат Кейт Міддлтон Джеймс оголосив, що його дружина-француженка Алізе Тевен вагітна.

36-річний підприємець опублікував у Instagram барвисті фотографії, на яких Тевен грає з їхніми собаками.

Фото: https://www.instagram.com/jmidy/

"Ми не могли бути більш натхненними… ну, [спаніель] Мейбл може бути, - написав Міддлтон. - Це був дуже важкий початок року після втрати моєї улюбленої Елли, проте ми закінчимо рік із найдорожчим маленьким поповненням у нашій родині".

Фото: https://www.instagram.com/jmidy/

Читайте також: Кейт Міддлтон виповнився 41 рік: королівська родина показала її чарівне фото.

Елла - собака-терапевт Джеймса Міддлтона, яка померла у січні у віці 15 років. Раніше чоловік говорив, що саме собаки врятували його від тяжкої депресії, від якої він лікувався кілька років.

"Я можу сказати, що собаки врятували мені життя. Вони неймовірні компаньйони, які в плані реабілітації іноді йдуть далі, ніж люди, - розповідав він про свою хворобу. - Я не міг відчувати радості, захоплення чи нетерпіння - вранці з ліжка мене виштовхувала тільки несамовита тривога. Я насправді не думав про самогубство - але я не хотів жити в тому стані, в якому перебував. Я також відчував, що мене не розуміють. Я не побажав би такого відчуття марності та відчаю, ізоляції та самотності навіть своєму лютому ворогові. Мені здавалося, що я божеволію".

Фото: https://www.instagram.com/jmidy/

Джеймсу Міддлтону вперше діагностували депресію у 2016 році. Пізніше з'ясувалося, що він також має синдром дефіциту уваги (СДВГ). У 2019 році він одружився з Алізе Тевен, яка працює фінансовою експерткою.

Фото: https://www.instagram.com/jmidy/

У Кейт Міддлтон вже є двоє племінників - 5-річний син і 2-річна дочка її молодшої сестри Піппи, світської левиці та дружини багатого спадкоємця Джеймса Метьюза .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків