Лайм

Під час ракетного удару по Львову постраждало житло співачки Христини Соловій

Співачка вийшла на зв'язок із шанувальниками

Вночі 6 липня Росія знову атакувала Україну крилатими ракетами. Сигнал повітряної тривоги лунав у більшості регіонах, після двох годин вибухи пролунали у Львові. Ворожі "Калібри" влучили у багатоквартирний житловий будинок, внаслідок чого загинули та отримали травми люди. Пошкоджено кілька десятків квартир, зокрема й житло співачки Христини Соловій.

Після нічного ракетного удару виконавиця, яка живе у Львові, вийшла на зв'язок із шанувальниками та повідомила, що у її квартирі вибиті вікна. На щастя, сама Христина не постраждала. "З вибитими вікнами, але жива здорова, сподіваюся ви теж", - написала Соловій у себе в Twitter.

Фото: twitter.com/soloviyka

Станом на ранок, внаслідок нічного ракетного удару по Львову загинуло 4 людей, 9 жителів травмовано. Співробітники ДСНС врятували 7 людей, евакуювали – 64. Осколками та вибуховою хвилею пошкоджено близько 60 квартир та 50 приватних автомобілів. Рятувальники продовжують розбирати завали, людей готують до відселення.

Читайте також: Нічний удар по Львову: відео жахливих наслідків, зняте з висоти.

Усього цієї ночі РФ випустила по Україні 10 крилатих ракет "Калібр". Силам ППО вдалося знищити 7 повітряних цілей. Для Львова це була найбільша атака на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабної війни.

Христина Соловій – українська співачка та автор пісень. Справжній успіх артистці приніс дебютний кліп на авторську пісню "Тримай", який на сьогодні має показник в 53 млн переглядів. Стала першою артисткою, за продюсування якої взявся Святослав Вакарчук. Останнім часом про співачку говорять у мережі через ймовірний роман із письменником Сергієм Жаданом.

Фото: instagram.com/soloviyka

Минулого місяця Сергій Жадан офіційно розлучився із дружиною після 15 років стосунків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні