Лайм

Тепер офіційно: Сергій Жадан розлучився з дружиною після 15 років стосунків

Другий шлюб письменника також розпався

Сергій Жадан офіційно розлучився з Іриною Куніциною, з якою був разом 15 років. Личаківський районний суд Львова задовольнив позов про розірвання шлюбу, який письменник подав ще у квітні.

Як пише Zaxid.net, судове засідання пройшло 26 червня, на яке ані позивач, ані відповідач не з'явилися. За даними видання, 49-річний Жадан та 42-річна Куніцина попросили розглядати справу за їх відсутності. У судових матеріалах зазначено, що подружжя давно не живе сімейним життям і не підтримує спільний побут. З огляду на це суддя Назарій Нор задовольнив позов про розлучення.

Сергій Жадан Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

Сергій Жадан та Ірина Куніцина одружилися у грудні 2009 року в Харкові. Колишнє подружжя має 10-річну доньку Марію. Це був другий шлюб письменника. Першою дружиною Жадана була режисерка харківського театру Світлана Олешко, яка народила йому сина Івана.

Діти Сергія Жадана Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

Вперше про розлучення Сергія Жадана заговорили після того, як його помітили на прогулянці з 30-річною співачкою Христиною Соловій. Проте жоден з артистів не поспішає висловлюватись про можливий роман.

Сергій Жадан (праворуч) та Христина Соловій Фото: instagram.com/soloviyka

Читайте також: Найкращий роман Жадана: у мережі жартують про стосунки письменника з Христиною Соловій.

Водночас на нещодавньому концерті гурту "Жадан та Собаки" у Львові, Соловій і Жадан трималися за руки та обіймалися, виконуючи спільну пісню. Після виступу глядачі розповсюдили в мережі короткі відео з найніжнішими та наймилішими моментами з концерту.







Сергій Жадан – український письменник, перекладач, громадський діяч, фронтмен гуртів "Жадан і Собаки" та "Лінія Маннергейма". Автор романів "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Месопотамія", "Інтернат", поетичних збірок "Цитатник", "Ефіопія", "Життя Марії", "Тамплієри", "Антена", "Список кораблів" та інших.

Раніше про розлучення з дружиною повідомив колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото