Лайм

Ектора Хіменеса Браво зі скандалом вигнали з супермаркету: що сталося

Зірка заявив, що більше не повернеться до цього магазину

Український телеведучий та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який раніше закликав українців вчитися стрільбі, цього разу розповів про неприємну у своєму житті ситуацію. У соцмережах чоловік поділився, що поскандалив із відомим супермаркетом через те, що йому заборонили заходити всередину зі своїм домашнім улюбленцем - собакою на ім'я Лупіта.

В Instagram знаменитий кулінар поділився подробицями скандалу, а також висловився, що щиро не розуміє, що відбувається. За його словами, один раз йому дозволяють заходити з твариною, на інший раз - вже ні. "Сьогодні мені почали кричати, що з собаками не можна. Я їм сказав, що минулого разу було можна, і моя собака була у мене на руках", - розповів Хіменес-Браво.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Також знаменитість звернувся до представників супермаркету та попросив їх з'ясувати для себе, чи можна відвідувачам заходити з домашніми улюбленцями, чи все ж ні. Наостанок зірка "МастерШеф" показав відео, на якому можна почути як охоронець закладу відправляє Ектора "готувати на свою кухню".

"Новус, то до вас можна з тваринами чи не можна? Вирішіть, щоб усім стало легше, - сказав чоловік. - Але я більше до вас не прийду. Бо в результаті мене послали готувати на свою кухню. Пішов готувати".

Читайте на тему: Я з тобою інший: Ектор Хіменес-Браво зізнався в почуттях своїй коханій та показав нове фото з нею.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

"Сподіваюсь в близькому майбутньому, в нас більше не буде місць, куди не пускатимуть людей з їх тваринами, і де ось так спілкуються з людьми… Я не розумію, як можна собак в жару закривати в машинах або залишати прив’язаними до забору - це члени сім’ї. Просто питання: це емоція чи це проблема?" – також зауважив шеф-кухар у своєму дописі.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво - канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий. Суддя проекту "МастерШеф Україна", викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Володар престижної кулінарної премії "The World Master Chef"..

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil