Лайм

Андрій Хветкевич з "Холостячки" розповів, чи планує дітей зі своїм чоловіком

Чоловік не став приховувати подробиць та планів на майбутнє

Учасник шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич, який зробив камінг-аут, а згодом і зіграв весілля зі своїм обранцем Феліпе, висловився стосовно дітей. Чоловік зізнався, що їхня пара у майбутньому може скористатися послугами сурогатного материнства.

Так, у інтерв'ю Славі Дьоміну Хветкевич розповів, що поки не поспішає із дитиною, оскільки прагне отримати фінансову стабільність. І лише потім, за його словами, прийде час задуматися про поповнення у родині.

Хветкевич зі своїм чоловіком ФеліпеФото: instagram.com/diveeasy

"Я хочу, щоб було все більш стабільно в нашій сім’ї, тому що мій основний бізнес в Україні. Через війну я бачу проблеми у ньому, замовлень стає менше. Зараз я працюю над відкриттям двох нових бізнесів в Америці. Я хочу спочатку отримати стабільність, і лише потім думати про дитину. Це буде сурогатне материнство, і це дуже недешево. Для того, щоб почати цей процес, мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів", - сказав Андрій.

Читайте на тему: Андрій Хветкевич після одруження з чоловіком розповів, навіщо брав участь у "Холостячці".

Висловився колишній учасник "Холостячки" і на рахунок того, чи має із своїм чоловіком Філіпе шлюбний контракт. Він зауважив, що хоча така практика є популярною, вони вирішили її оминути у своєму союзі.

"Ні, у нас немає шлюбного контракту. Це розповсюджена історія, але я думаю, що це так само, як і в Україні – ти можеш мати чи не мати контракту. Більшість людей в Америці не мають контракту. Контракт – це захист однієї зі сторін. Наприклад, коли у мене є бізнес вартістю кілька мільйонів доларів, і при розлученні я хочу себе захистити і залишити його собі, - тоді так. Є сенс зробити такий контракт", - пояснив українець.

Фото: instagram.com/diveeasy

Нагадаємо, Хветкевич - уродженець Дніпра, який останні роки живе у США. Камінг-аут чоловік здійснив 18 серпня 2022 року. Після публічного зізнання у соцмережах його підтримали Злата Огнєвіч та інші учасники "Холостячки", у тому числі, і переможець Андрій Задворний.

Також Андрій Хветкевич - фрідайвер світового класу та чинний шестиразовий Рекордсмен України у трьох із чотирьох глибинних дисциплінах з фрідайвінгу: FIM, CWTB, CNF. Фрідайвінгом почав займатися у 2017 році і вже за рік встановив перший Національний рекорд України. У чоловіка є власний IT-бізнес.

Що стосується його обранця, Феліпе Борраса, то він фотограф із Маямі, а також є партнером Хветкевича по бізнесу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа