Лайм

Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька повідомила про новий етап у стосунках з коханим

Пара наважилася на важливий крок

Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька, яка не так давно повідомила про нові стосунки після розставання з Алексом Топольським, поділилася новими подробицями особистого життя. Дівчина зізналася, що у їхньому з бойфрендом житті настає новий етап – вони збираються жити разом, тому зараз активно займаються пошуками квартири.

І оскільки у період повномасштабної війни Катерина перебралася до Польщі, то і нерухомість зі своїм коханим вона шукає саме там. Проте, як виявилося, у цьому питанні у пари виникли деякі нюанси. Про них блогерка розповіла у Instagram.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Так, за словами Лозовицької, наразі їм складно відшукати варіант житла, який буде до вподоби обом. Тому закохані продовжують перегляд квартир, і деякі з них колишня Топольського вже встигла показати у соцмережах.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Вже хочеться куди в’їхати, але з’являються якісь моменти, які не влаштовують: чи район, чи площа, чи ремонт. Треба, щоб нам обом все сподобалось, тому шукаємо далі. Все хочеться скоріше переїхати і почати будувати нове життя. Але ми ще обираємо, тому ще не кінець", - прокоментувала переїзд українка.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте також: Переможницю "Холостяка" Катю Лозовицьку розкритикували через фото побачення за кордоном.

Нагадаємо, про новий роман після закінчення романтичного шоу учасниця повідомила у квітні. Подробиці про обранця вона розкривати не стала, проте зазначила, що її підкорив розум чоловіка.

"Він розумніший, ніж я. Ми один одного чомусь вчимо, тобто йому є чому повчитися у мене, тому що в нас досить різний життєвий досвід, а мені точно є, чому повчитися у нього. Він мудрий чоловік. Він чоловік. Він спокійний, врівноважений, впевнений, йому нікому нічого не треба доводити", - говорила вона про свого партнера.

Катерина Лозовицька родом із Києва. У дитинстві вона захоплювалася бальними танцями та займала призові місця. У 15 років почала працювати фотомоделлю та об'їздила вже півсвіту. Також дівчина знімалася для різних брендів, позувала у весільних сукнях, білизні, ніжних і сексуальних образах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа