Лайм

Переможницю "Холостяка" Катю Лозовицьку розкритикували через фото побачення за кордоном

Модель вперше показала свого хлопця

Переможниця 12-го сезону "Холостяка" Катерина Лозовицька під час війни в Україні переїхала до Польщі. Там у дівчини зав'язалися стосунки, які повністю влаштовують її після скандального розставання з Алексом Топольським.

"Він розумніший, ніж я. Він мудрий чоловік. Він спокійний, врівноважений, впевнений, йому нікому нічого не потрібно доводити", - відгукувалася модель про свого бойфренда.

Катя довго приховувала хлопця від сторонніх очей, але 12 травня вперше показала його в Instagram. Лозовицька опублікувала фотографії романтичного побачення у Празі, яке їй влаштував чоловік.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

"Просто сказав, що я маю 30 хвилин, щоб зібратися на побачення. Побачення в іншій країні. Немає нічого прекраснішого, ніж чоловік, який діє", - написала вона.

Читайте також: Дзвонив у нетверезому стані: переможниця "Холостяка" розповіла, як Топольський хотів її повернути.

На знімках Лозовицька позує у центрі столиці Чеської Республіки разом із коханим; за ними – фонтан та фасад Національного музею Праги, прикрашений українським прапором.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

Користувачі мережі неоднозначно сприйняли публікацію моделі. Одні привітали її з вдалими стосунками, інші обурилися, що вона хвалиться побаченням за кордоном під час війни в Україні. Хоча Лозовицька жодного разу не підтверджувала, що її хлопець є українцем, люди вирішили, що він не має права перебувати в іншій країні.

"Ну, логічно, хтось так діє, а хтось в окопах сидить", - пишуть критики. - "Дивно, що такі слова сказав хлопець із України". "А як ваш хлопець перетнув кордон?"

Знайшлися й ті, хто заступився за Катерину Лозовицьку та її хлопця.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

"А ви впевнені, що він українець? Може він поляк. Чи може їй у окопи піти?" - пишуть у коментарях. - "Чоловіка на фото ніхто не знає, але вже всі написали, чому він не на фронті. Як можна, не знаючи людини, щось одразу пред'являти?" "Люди вже стільки горя напилися через війну, що не можуть радіти чужому щастю".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

Раніше Григорій Решетнік розповів, коли вийде новий сезон "Холостяка".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також