Лайм

Йому треба дорослішати: переможниця "Холостяка" порівняла Топольського і свого нового хлопця

Катя Лозовицька дала нове інтерв'ю

Після розставання з Алексом Топольським Катя Лозовицька зав'язала нові стосунки. Особу обранця переможниця "Холостяка-12" не розкриває, але розповіла про характер хлопця та порівняла його з героєм реаліті.

Модель не приховує, що у неї склалася погана думка про Топольського, і в інтерв'ю Славі Дьоміну вона заявила, що вважає Алекса недостатньо розумним. Оцінити мудрість чоловіка від 0 до 10 Катя відмовилася, але сказала, що її бал невисокий.

Катя Лозовицька Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"У мене погана про нього думка, тому не буде високих балів його мудрості. Трохи некрасиво так оцінювати його мудрість, - сказала Лозовицька. - Мені здається, що йому потрібно ще дорослішати і дорослішати. Це його шлях, і я думаю, що і проект і вся ця ситуація навчила його багато чому, і я сподіваюся, що він далі буде розвивати себе, свої якісь моральні якості, чоловічі якості, і все в нього буде добре".

Для Катерини важливо, аби чоловік був розумнішим за неї, і новий обранець дівчини саме такий.

"Він розумніший, ніж я. Ми один одного чомусь вчимо, тобто йому є чому повчитися у мене, тому що в нас досить різний життєвий досвід, а мені точно є, чому повчитися у нього, - зізналася модель. - Він мудрий чоловік. Він чоловік. Він спокійний, врівноважений, впевнений, йому нікому нічого не треба доводити".

Читайте також: Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського.

Катя Лозовицька та Алекс Топольський Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Нові стосунки Лозовицька зав'язала відносно недавно, тому поки що не може назвати їхню пару сім'єю. Питання фінансів у парі поки теж не порушується.

"У нас є загальне сприйняття чоловічої та жіночої ролі у відносинах. Він вважає, що чоловік більш відповідальний партнер, він бере відповідальність за свою жінку. Я це в ньому відчуваю, але я не маю якоїсь потреби це обговорити. Я знаю, що рано чи пізно це станеться і все буде окей. Я це відчуваю, я бачу його погляд на життя", - розповіла переможниця "Холостяка".

Нагадаємо, що стосунки Алекса Топольського та Катерини Лозовицької після проекту "Холостяк" тривали лише місяць, і кожен із них озвучив свою версію розриву. За словами переможниці реаліті, герой не приділяв їй уваги і не був зацікавлений у стосунках. Топольський у свою чергу звинуватив Катю в тому, що вона не виявляла жодної ініціативи та назвав її "поверховою".

Раніше Катя Лозовицька розповіла, що Алекс Топольський хотів її повернути та дзвонив їй "в не дуже тверезому стані".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності