Лайм

Пропагує війну та смерть: концерти путініста Лепса скасовують після закликів вбивати українців

В двох країнах влаштували протести проти приїзду рашиста

У Киргизстані скасували концерт російського співака Григорія Лепса, який підтримує кривавий путінський режим і роздає окупантам мільйони за підбиті в Україні танки. До цього скасування виступу домоглися мешканці Казахстану.

Як пише місцеве видання "Азаттик", концерт Лепса в місті Чолпон-Ата Іссик-Кульської області був запланований на 2 серпня. Проте киргизстанці, які солідарні з Україною, влаштували протести проти виступу артиста-поплічника війни та вбивства українців.

Фото: facebook.com/G.Lepss

Відразу після анонсу заходу в соцмережах почали з'являтися незадоволені коментарі від мешканців Киргизстану, які проти концерту "рюмки водки" Лепса. Один із них – політолог Алмаз Тажибай.

"Нехай влада КР не впускає на прекрасний киргизький Іссик-Куль і на всю країну людину, яка пропагує війну і смерть, і забороняє його концерт. "Рюмка водки" гроші, які збирає з концертів, витрачає на нагородження тих, хто вбив українців. Якщо громадян Росії, які підтримують війну, впустять у країну, то ми приєднаємось до російських агресорів!", - написав він у Facebook.

"Такі відморозки не мають ступати на нашу святу землю! Ось такі пропагандисти війни, найманці кровожерного Путіна", "Слідом за російським кораблем", - підтримали політолога у коментарях.

Читайте також: У поліції відреагували на пісні Лепса у кафе: як покарали винуватців.

Фото: facebook.com/almaz.tazhybai

Організатори концерту Лепса відреагували на протести й скасували виступ, зазначивши, що причиною цього стало невдоволення серед громадськості.

До цього було скасовано концерт Лепса в Узбекистані, який мав відбутися 23 жовтня. Причиною також стало невдоволення узбекистанців у соціальних мережах.

Нагадаємо, минулого місяця артисти-путіністи Григорій Лепс та Микола Басков пообіцяли виплачувати російським окупантам із власної кишені по мільйону рублів за кожен підбитий танк Leopard. Лепс зазначив, що нагороджуватиме вбивць "від щирого серця".

Раніше путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували