Лайм

Басков і Лепс запропонували російським окупантам винагороду за підбиті українські танки

Путиністи вирішили "нагороджувати" окупантів за знищення техніки ЗСУ

Слідом за Філіпом Кіркоровим, який пообіцяв приїхати в колготках на передову "заради миру", гучні абсурдні обіцянки висунули ще два співаки-путіністи - Микола Басков та Григорій Лепс.

Російські артисти, які відкрито підтримують війну в Україні та злочини армії РФ, взяли участь у закритій прес-конференції "Російської медіагрупи", яка проходила в рамках ПМЕФ-2023. Там рашисти пообіцяли виплачувати російським окупантам з власної кишені по мільйону рублів за кожен підбитий танк Leopard, повідомили росЗМІ.

Фото: t.me/fontankaspb

"Мільйон рублів. Хто підіб'є танк "Леопард", "Леопард-2". Ми, як представники творчості, вносимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це роблять не лише тому, що це їхня громадянська позиція. А ми це робимо, тому що ми хочемо, щоб вони знали, що ми поруч із ними", – заявив Басков.

Читайте також: Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани: відео.

Путініст додав, що така "акція" узгоджена з міноборони РФ, але поки жодного російського солдата вони не "нагородили" мільйоном. Басков зазначив, що до їхньої з Лепсом ініціативи долучатимуться й інші знаменитості, які підтримують війну.

У свою чергу Лепс заявив, що "підписується під кожним словом Баскова" і все, що він зможе зробити "для радянської армії", але потім виправився і сказав: "російської армії", зробить "від щирого серця".

Раніше акторка "Сватів" Железняк заступилася за окупантів і заявила, що Зеленський "хоче вбити її дітей".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували