Лайм

Втомлений, не можу зібратись: Олексій Тригубенко з "Холостячки" розповів про перші дні батьківства

Чоловік поділився переживаннями

Учасник "Холостячки" з Ксенією Мішиною Олексій Тригубенко днями здивував новиною, що став батьком. Фото та ім'я своєї обраниці він не поспішає розкривати, проте ділиться першими враженнями від батьківства.

Так, в Instagram чоловік вийшов на зв'язок зі своїми підписниками та в stories розповів, що бути татом - справа не з легких, оскільки потрібно, за його словами, навчитися встигати все. Крім того, він наголосив, що відчуття відповідальності з'являється зовсім на іншому рівні.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

"Вчора нас відпустили додому, - написав Тригубенко", імовірно, маючи на увазі, що малюка та його маму виписали із пологового. У наступних stories Олексій написав про свої відчуття, не побоявшись зізнатися про складні будні.

"Сьогодні я даремно не скасував всі робочі питання і зустрічі. Втомлений, не можу зібратися, але тепер треба навчатися встигати все. Пріоритети і цінності дуже змінюються. Відчуття відповідальності зовсім на іншому рівні. Тепер, батьки, я вас розумію", - зазначив учасник "Холостячки-1".

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Читайте на тему: Алла Костромічова народила другу дитину: модель показала зворушливе фото.

У соцмережах чоловік не розповідав про особисте життя, а тим паче не показував кадри із матір'ю свого сина. Тому новина про поповнення у його родині для колег та шанувальників стала максимально несподіваною. Проте близько року тому, у червні 2022-го, Тригубенко говорив, що напередодні повномасштабного вторгнення познайомився із дівчиною на ім'я Аліна, з якою не може бути разом через відстань.

"Нарешті я знайшов дівчину, з якою хочу бути, яка мені цікава. Але зараз вона за кордоном і ми не разом… Аліна поїхала до Чернівців за два дні до початку війни і після того ми вже не бачились. Ми підтримували контакт. Я їй казав, що війна закінчиться – і вона повернеться до Чернівців, все буде добре. Але війна продовжується. І я не можу змушувати людину приїхати в Україну", - розповідав він.

Олексій Тригубенко і АлінаФото: СТБ

Також чоловік на той момент оприлюднив фото із загадковою для його підписників незнайомкою. Але на рахунок того, чи дійсно Аліна є матір'ю його дитини, учасник "Холостячки" не поспішає висловлюватися. Натомість він залишає користувачам мережі простір для роздумів та власних здогадок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024