Лайм

Раді поділитися: Макс Чмерковський з дружиною показали новонародженого сина і назвали його ім'я

Пара познайомила з малюком

18 червня Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд знову стали батьками – у пари народився другий син. Герой першого українського "Холостяка" одразу поділився радістю у соцмережах, але обличчя хлопчика прикрив. За кілька днів хореограф із дружиною представили світові свою дитину.

Пара опублікувала в Instagram спільний допис, в якому розповіла, як вони назвали малюка. Також батьки показали офіційну фотографію, де хлопчика повністю видно. На знімку маля у бежевому костюмчику солодко спить, а поруч лежить табличка з його ім'ям – Ріо Джон.

Фото: instagram.com/maksimc/instagram.com/petamurgatroyd

"Ми дуже раді поділитися нашим малюком з усіма вами. Шай Олександр уже найкращий старший брат, і ми всі почуваємося дуже наповнненими. Життя прекрасне", - написали подружжя. У публікації Пета та Макс також поділилися, що вага Ріо при народженні - 8 фунтів та 6 унцій (приблизно 3,9 кілограми).

Читайте на тему: Найбільша помилка мого життя: Макс Чмерковський висловився про участь у шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

"Нам сподобалося ім'я Ріо, на яке ми натрапили в останню хвилину. Це ідеальне доповнення до нашого довгого прізвища! - сказала Пета журналу People. - Ми також хотіли, щоб вимовлялося легко, як і Шай".

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Нагадаємо, Макс Чмерковський та Пета Маргатройд одружилися у 2017 році. У січні того ж року у пари народився первісток – син Шай. Після перших пологів танцівниця перенесла три викидні.

Читайте також: Дружина Макса Чмерковського розповіла про три вагітності, які перервалися.

Коли дружина хореографа завагітніла Ріо, вона не стрибала від радості і не кричала "Боже мій, я вагітна. Ура!" "Це було більше схоже на: "Добре, давайте подивимося, що буде, тому що я проходила через це чотири рази, і це не спрацювало". Так що я була налаштована дуже скептично. Якийсь час я навіть не говорила Максу", - розповідала Пета People.

Фото: instagram.com/maksimc

Друга дитина пари з'явилася на світ у особливий день – у День батька, який щороку відзначається у третю неділю червня. "З Днем батька мене", - повідомив про народження сина Чмерковський 18 червня, показавши перше фото з пологового.

Фото: instagram.com/maksimc

На початку червня вперше батьком став Іраклі Макацарія - у героя шоу "Холостяк-6" та його молодої дружини Лізи Чичуя народився син.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)