Лайм

Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності і пригрозила судом через спільний будинок

Христина Горняк шкодує, що не підписала шлюбний контракт

Володимиру Остапчуку та Христині Горняк не вдалося зберегти гарні стосунки після розлучення. Каменем спотикання між колишнім подружжям став заміський будинок у селищі "Золоче Прованс" під Києвом, який вони почали будувати у 2021 році.

Фото: instagram.com/kristygor

Коли Остапчук повідомив, що житиме в будинку разом зі своєю новою дружиною Катериною Полтавською, Горняк відреагувала гостро. Вона публічно запропонувала колишньому чоловікові викупити її частину майна і лише після цього займатися ремонтом. Схоже, реакції ведучого не було, адже після того, як в Instagram-історіях він поділився прогресом ремонту і зізнався, що не пам'ятає, яка плитка має лежати на підлозі в дитячій, Горняк зайнялася пошуком сімейного адвоката.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/ instagram.com/kristygor/

Нотаріус і блогерка, яка нині більшу частину часу живе у Відні (Австрія), пошкодувала, що не уклала шлюбний контракт із Остапчуком. Вона назвала колишнього чоловіка непорядним та закликала його вирішити конфлікт мирно.

Читайте також: Крістіна Горняк повідомила про тяжку хворобу: на неї чекає видалення нирки.

"Дуже хочу жити у своєму будинку в "Золочі прованс", а кажуть, там ремонт починають. Боюся, що мою кімнату оформлять не так, як я люблю, - написала Горняк в Instagram-сторіз. - Бачить бог, я хотіла тихо, по-мировому, і навіть готова була відійти від тієї рівності частин, хоча всі крутили мені біля скроні, що ні, так не повинно бути. Але я не хочу, щоб мене обманювали, брехали і крали. Я готова розмовляти і домовлятися, але в односторонньому порядку не виходить".

Фото: instagram.com/kristygor/

За словами Христини, суд – це бруд і негатив, але друга сторона конфлікту "хоче все собі".

"Я говорила, що якщо в мене будуть красти моє, я мовчати не буду. Як мовчала на іншу тему, - висловилася вона. - Тоді всі разом повертатимемо мені моє, і плюс дівчаткам буде урок, як не бути такими дурними, як я. Одразу встановлювати собі все по половині в шлюбному договорі. Вірити ок, але бачите, не всі порядні".

Читайте також: Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення.

Фото: instagram.com/kristygor/

Також жінка іронічно запропонувала звертатися до неї щодо кольору плитки та інших питань із ремонту, якими займалася до розлучення з Остапчуком.

"Я підкажу, де що має бути у нашому спільному будиночку, я пам'ятаю все. Незважаючи на те, скільки я там не була", - написала вона.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися у 2022 році після 1,5 років шлюбу. Пара поспішила під вінець у 2020 році, як тільки ведучий зі скандалом розійшовся зі своєю першою дружиною та матір'ю двох спільних дітей Оленою Войченко.

Раніше Володимир Остапчук привітав молоду кохану із 23-річчям та показав спільні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"