Лайм

Володимир Остапчук розповів, які риси характеру молодої дружини йому найбільше подобаються

Зірка відповів на питання своїх шанувальників

Володимир Остапчук, який нещодавно підтвердив одруження з Катериною Полтавською красномовним фото, цього разу розповів про характер своєї обраниці. Зокрема, чоловік поділився, які його риси цінує найбільше.

Про це шоумен написав, коли спілкувався із своїми підписниками у Instagram. "Які риси в характері Каті подобаються?" - поцікавився хтось з юзерів.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Щирість, відповідальність, відданість, сімейність, тактильність (якби могла, то обіймалася б 24/7, якась така легкість у ставленні до проблем, уміння підтримати, спокійність (іноді кажу, що вона хвилеріз моїх емоцій), ще хотів би собі таке почуття гумору як у Каті", - зазначив знаменитість.

Також Остапчук розповів, яким було його знайомство з майбутньою дружиною: "Написав в інсті, зустрілися, а на другій зустрічі з'їхалися - потім вже й познайомилися".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, Катерині Полтавській 22 роки, тоді як її відомому обранцю – 38. Проте їх не бентежить велика різниця у віці, навпаки, раніше в мережі пара говорила, що не відчуває розриву у віці та легко знаходить спільну мову.

Читайте на тему: Більше не відпущу: кохана Остапчука показалася в обіймах шоумена після його поїздки в Канаду.

Про стосунки Остапчук та Полтавська повідомили не одразу: кілька місяців вони тримали інтригу і лише робили натяки загадковими фото та відповідями підписникам. Однак нещодавно закохані вирішили розсекретити свої стосунки та почали публікувати спільні фото.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Згодом у мережі почали з'являтися чутки про те, що Катерина та Володимир нібито одружилися. На той момент вони ніяк не реагували на подібні твердження, і лише нещодавно, у День сім'ї, оприлюднили знімок, на якому дівчина постала з обручкою на пальці.

Почати нові стосунки шоумен наважився після розлучення з другою дружиною - юристкою Христиною Горняк. До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття