Лайм

Стиль не змінився: Надя Дорофєєва порівняла свої дорослі фото з дитячими

Зірка отримала масу компліментів від підписників

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно показала себе без фільтрів та фотошопу, цього разу опублікувала пост про свої образи. Зокрема, артистка порівняла свій одяг у дитинстві та зараз, після чого зазначила, що її стиль практично не змінився.

"Правильно кажуть, що фундамент освіти, звичок, смаків - закладається в дитинстві. Дивлюся на те, як змінився мій стиль і ржу, бо ніяк", - йдеться у публікації виконавиці в Instagram. На оприлюднених знімках можна побачити майбутню зірку у різні періоди життя та у різних вбраннях. Архівні фото вона порівняла із відносно свіжими кадрами, на яких позувала у схожих, як колись у дитинстві, аутфітах.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Так, можна побачити що Дорофеєва повторила образ із короткою чорною спідницею та білою блузкою, який завершила зручним взуттям та білими шкарпетками.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте на тему: Пропозицію робив двічі: Дорофєєва розповіла, як погодилася стати дружиною Кацуріна.

Також можна простежити, що рожевий колір подобався знаменитості ще з юності. До популярності вона носила костюм ніжно-рожевого відтінку, що складався з подовженого піджака та брюк. Юна Надія підкреслила вбрання білими туфлями на маленьких підборах та в тон підібраною до них сумочкою.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Інший аутфіт співачки складався з яскравих принтів та деталей. Зокрема на дитячому знімку можна побачити її у у чорній куртці, яку вона поєднала із штанами кольорового забарвлення та чорно-білим взуттям. Завершили яскравий образ кольорова резинка та рюкзак різних тонів.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

На останньому опублікованому кадрі можна простежити, що зірка з дитинства також любила і аксесуари. А саме обручі з об'ємними деталями, які, як бачимо, теж продовжила носити в більш зрілому віці.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також: Дантес відповів, чи запросила його Дорофєєва на весілля з Кацуріним.

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники активно відреагували на новий пост дружини Міші Кацуріна. Більшість коментаторів зазначили, що артистка має гарний смак і була прикладом для наслідування ще задовго до настання популярності.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва - українська співачка, автор пісень, блогерка, акторка, дизайнер. Лауреатка музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards в складі гурту "Врємя і Стєкло". У березні 2022 року оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом. Через кілька місяців після цієї новини підтвердила стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Днями, 13 липня, повідомила про весілля зі своїм обранцем, опублікувавши фото з святкування у соцмережах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації