Лайм

Дантес відповів, чи запросила його Дорофєєва на весілля з Кацуріним

Співак прокоментував таємну церемонію колишньої дружини

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін підтвердили чутки про своє весілля, проте коли відбувся розпис не уточнили. Розмови про таємну церемонію з'явилися ще у червні, але пара оприлюднила фото лише 13 липня. Колишній чоловік співачки Володимир Дантес зізнався, що знав про підготовку до події, проте в числі гостей його не було.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній співак розповів, що екс-дружина не запросила його на весілля. Не покликала пара й Дашу Кацуріну – дівчину Володимира Дантеса та колишню дружину Міші Кацуріна, з якою ресторатор виховує сина і доньку.

Весілля Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Мене - ні [не запросили на весілля]. Дашу - теж ні. Але ми знали про нього до цього. Я думаю, що це було б дивно", - поділився виконавець у новому випуску "Іспит. Нова реальність".

Читайте також: Це було єднання: Дорофєєва розкрила подробиці весільної церемонії з Кацуріним.

За словами Володимира, зараз він не спілкується з колишньою дружиною, але Даша підтримує зв'язок із Мішею, оскільки у них є двоє дітей та спільний бізнес.

"Даша з Мішею спілкуються, тому що потрібно не забувати, що у них є спільні бізнеси та спільні діти. Тут дивно не спілкуватися. Ми з Надею не спілкуємося. Тільки якщо є питання у неї або в мене, то просто могли поспілкуватися і все", - сказав співак.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес Фото: instagram.com/vladimirdantes

Дантес додав, що вже пережив розлучення і не тримає образ на Дорофєєву, у тому числі й у творчому плані.

Читайте також: Як Надя Дорофєєва виглядала на обох своїх весіллях: фото з Дантесом та Кацуріним.

"Я вже все пережив. У мене немає ні образ. Рівно, все норм. Це справді навіть весело [дует Дорофєєвої і Кацуріна]. Це прямо прикол, що в цій "дуетній" лінії триває, що мене там немає в дуеті. Образи? Ні, вже минув час.Ну слухай, це ж творчість. Знову-таки я сильно, як це сказати, наповнився. Наша історія, яка залишилася тільки з нами, про неї знаємо тільки ми і якесь коло друзів. Інша історія - це інша історія. Вона виглядає щасливо, він щасливий, пісні. Все круто. У мене в житті багато щастя і нещастя, і думати про те, чи мені боляче чи ні. Є пісня, вона класна, зібрала багато переглядів, її співали. Я приймаю це просто", - висловився співак про пісню "Щоб не було".

Раніше ми писали, як у мережі відреагували на весілля Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий