Лайм

Це було єднання: Дорофєєва розкрила подробиці весільної церемонії з Кацуріним

Співачка розповіла про підготовку та саме весілля

Надя Дорофєєва зіграла таємне весілля з Мішею Кацуріним, з яким зблизилась після розлучення з Володимиром Дантесом. Про подію пара розповіла спільним постом в Instagram не вдаючись у деталі. Пізніше співачка розкрила подробиці церемонії та вибору весільного образу.

В інтерв'ю Vogue UA Надя зізналася, що весільна церемонія була камерною, без великої кількості людей. Пара обмінялася клятвами й обручками у присутності своїх рідних та близьких друзів. Обряд вела співзасновниця б'юті-простору G.Bar Лера Бородіна - близька подруга Дорофєєвої.

Фото: Andrew Grey

"Церемонія для мене - найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною. Церемоніймейстером була моя подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалася, але саме завдяки цій щирості, це й було так чуттєво і потужно. Це було єднання", - поділилася співачка.

Читайте також: Окацурінилась: у мережі відреагували на весілля Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна.

З "переписки" Міші і Наді з псом Патроном під постом пари стало зрозуміло, що свідком події з боку нареченого був телеведучий Антон Птушкін. Ім'я свідка нареченої пара поки не розкриває.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/instagram.com/misha_katsurin

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/instagram.com/misha_katsurin

Для важливого дня Надя обрала силуетну сукню у богемному стилі екологічного українського бренду TG Botanical кольору вівсяного молока.

"Мені хотілося простоти, природності. Я просто прийшла на примірку до TG Botanical, тому що побачила цю неймовірну колекцію на Copenhagen Fashion Week, і одразу закохалася в цю сукню. Вона не є весільною, але я зрозуміла, що я саме в ній хочу вийти заміж", - розповіла співачка.

Читайте також: Як Надя Дорофєєва виглядала на обох своїх весіллях: фото з Дантесом та Кацуріним.

Весільне вбрання Дорофєєвої доповнила делікатна фата ручної роботи з ініціалами пари бренду The Coat by Katya Silchenko.

"По допомогу з фатою я звернулася до Каті Сильченко. Це важливий елемент весільного наряду, і вона мала ідеально доповнити сукню. Фата вийшла абсолютно нестандартна, Катя з командою поєднали в ній різні тканини і фактури, і зробили мені сюрприз - вишили на ній наші ініціали", - поділилася зірка.

Фото: Andrew Grey

Завершували весільний образ ботильйони-табі Maison Margiela.

Міша Кацурін одягнув піджак Maison Margiela, штани вільного крою, білу сорочку, кеди та кепку, яку йому подарувала співачка.

"Для Міші ми пошили костюм, який так і не використали. Тому що це було зовсім не його. А хотілося, щоб Міша виглядав як Міша. За два дні до церемонії разом з Танею Немченко підібрали цей образ", - розповіла артистка.

Фото: Andrew Grey

Раніше Надя Дорофєєва показала фото з псом Патроном , які неодноразово заявляв у своєму блозі, що мріє про зустріч зі співачкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації