Лайм

Кепка та кеди - ознака недолугості: Кацурін з гумором відповів на критику свого весільного образу

Ресторатор показав "модну альтернативу"

Весілля Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна стало темою активного обговорення у соцмережах. Користувачі вітають пару, жартують про їхню заплутану любовну історію та розбирають вбрання молодят. І якщо сукня співачки більшості сподобалася, то образ нареченого називають модним провалом.

Ресторатор з'явився на весілля у піджаку та штанах вільного крою, білій сорочці, кедах і кепці, яку йому подарувала Надя. Саме кепка й кеди нареченого викликали безліч глузувань у мережі.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"У мене дід у такому прикиді траву косить", "Надя, ви бачили його без кепки? Що він там приховує? Того, чиє ім'я не можна вимовляти вголос?", "Чому він в образі та костюмі алкаша? Це жарт?", " Він кепку хоч десь знімає?", - пишуть коментатори.

Читайте також: Це було єднання: Дорофєєва розкрила подробиці весільної церемонії з Кацуріним.

В Instagram-історіях Кацурін віджартувався з приводу свого образу, а також показав фотографію нового весільного вбрання, яке для нього та Дорофєєвої підготувала ведуча та подруга пари Леся Нікітюк.

"Любі, я почитав ваші коментарі, - звернувся ресторатор до підписників. - По-перше, дуже дякую вам за привітання. По-друге, слава богу, всі в захваті від весільного вбрання моєї коханої. А ось з моїм весільним вбранням, схоже, не склалося, як пишуть: "Кепка та кеди - це ознака фешн-недолугості".

Фото: instagram.com/misha_katsurin

"Щоб допомогти мені якось реабілітуватися перед суспільством, Леся Нікітюк, як класна подруга, у своєму весільному привітанні зашила нативний рестайлінг нареченого. Шановна спільнота, я дуже сподіваюся, що ви зможете пробачити мені мою злочинну фешн-інфантильність і в моєму новому образі вам все сподобається", - пожартував Міша і показав колаж телеведучої.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Міша Кацурін оголосили про своє весілля 13 липня, чим підтвердили чутки про одруження, які поповзли ще у червні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації