Лайм

Сльози та страхи: Єфросиніна висловилася про кризу у стосунках з чоловіком-військовим

Зірка поділилася відвертим меседжем

Маша Єфросиніна зізналася, що переживає кризу у стосунках зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який служить у ЗСУ. Відверту заяву ведуча вирішила зробити після хейту у свій бік на тлі скандалу з Юрієм Горубновим, який зібрався знімати серіал "Інгулець" за 33 державних млн гривень.

Так, після заяви про те, що Єфросиніна не хоче брати участь у публічних розбірках, на неї обрушилась хвиля критики. Тоді знаменитість опублікувала Instagram-stories, у якій нагадала підписникам, що має купу інших обов’язків у житті, до яких ще й додаються складнощі у стосунках з чоловіком.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"В мене є свої емоції, своє життя, хул*пізд*ард обов'язків та відповідальності за мою справу з допомогою жінкам. Є купа справ з моїми дітьми, для яких я вже півтора роки і мати, і батько. Є щоденні сльози та страхи за Тимура, з яким зараз стосунки проходять чергове випробування… Чому я вас не цікавлю як людина, а лише як об'єкт, який треба роз*бати, коли вам хочеться щоб я поводилася так само, як зле вам?" – поділилася емоційною заявою Єфросиніна.

Читайте на тему: Маші Єфросиніній виповнилося 44 роки: телеведуча розповіла, як змінилося її життя.

За Тимура Хромаєва Маша Єфросиніна вийшла заміж у 2003 році. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра. До вторгнення обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Нині чоловік захищає нашу країну від російських окупантів - рішення піти на фронт він прийняв ще у перші місяці повномасштабного вторгнення. У червні минулого року Хромаєв вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ.

Маша Єфросиніна та Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

Пізніше ведуча зізнавалася, що пишається своїм чоловіком, хоч і дуже переживає за нього. "Я ним пишаюся і вірю, що все буде добре. Бо він за 20 років ні разу не збрехав мені", - написала знаменитість.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"